“Em fa feliç ajudar a l’equip”
“Em fa feliç ajudar a l’equip”

LFP

Moi Gómez va tornar a aprofitar els seus minuts per a marcar dos dels tres gols del Submarí

L’interior del Vila-real, Moi Gómez, va destacar després d’anotar dos dels tres gols del seu equip en el triomf contra el Celta de Vigo (1-3) que el fet de poder ajudar al triomf del Submarí era el que major satisfacció li donava. “És la primera vegada que aconseguisc marcar dos gols i un dels primers doblets de la meua carrera, però el millor és haver guanyat en un camp tan complicat com Balaídos i contra el Celta, que encara no havia perdut aquesta temporada. És un dia feliç per a mi. He rebut missatges de la família, dels meus amics, de la meua núvia… però el millor i el que em fa estar més satisfet és que haja pogut ajudar al fet que l’equip guanyara”.

Per a l’alacantí, l’equip va saber aguantar davant un Celta que ha demostrat ser un equip difícil i molt compacte. “Hem patit molt perquè el Celta és molt difícil en el seu camp, és un equip que corre molt i que t’obliga a treballar a un ritme molt alt. Crec que és un resultat merescut perquè hem sabut patir i jugar. El primer ha sigut gràcies a una bona jugada de ‘Chery’ i el segon ha arribat en una contra. M’acompanyaven Gio i Cheryshev, creia que era millor tirar i m’ha eixit bé. He d’aprofitar els minuts que tinga perquè els que juguen, siguen els qui siguen, poden fer-ho molt bé”.

Asenjo: “Aquest resultat sap a glòria”

Per la seua banda, Sergio Asenjo, un altre dels grans protagonistes després de la seua gran actuació, va reconèixer que la victòria encara sap millor després del que van haver de treballar els grocs per a portar-se els tres punts. “El míster ens havia avisat que són molt intensos però el tercer, encara que ha tardat a arribar, ens ha donat tranquil·litat. És una victòria molt treballada que sap molt bé. Em trobe en un moment molt bo, estic creixent i intent ajudar al màxim, gran treball en defensa. Per a mi el Celta té un gran equip. Traure alguna cosa positiu d’ací serà molt difícil perquè ho fa tot per a guanyar el partit. Aquest resultat sap a glòria perquè guanyar fora de casa és molt complicat”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/MoiGomez_postcelta_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.