“Afrontem la Lliga amb la màxima il·lusió”
“Afrontem la Lliga amb la màxima il·lusió”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino somia amb poder repetir la gesta de la temporada passada

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, es va mostrar molt il·lusionat a poder començar amb el peu dret l’inici de lliga en la seua tercera campanya al comandament del Submarí, en el partit de demà davant el Levante UD (23.00 hores) en l’Estadi Ciutat de València. “Afrontem la Lliga amb la màxima il·lusió, sabent que és difícil repetir la sisena posició de la temporada anterior, però la nostra obligació i el nostre desig és poder igualar-ho o millorar-ho; ja veurem què ens ofereix el futur però la nostra il·lusió segueix intacta. Cal prendre cada partit amb la màxima ambició possible i per tant anirem a València a jugar amb el Levante amb la clara intenció de guanyar”, va assegurar el preparador.

Per a l’asturià, la golejada a Europa League (0-3 contra el Astana) suposa un gran estímul a pesar de l’exigència i el cansament que arrossegarà la plantilla. “El cansament ho tindríem igual guanyant o perdent, afortunadament, guanyant tens molt menys. El desgast físic ho tens, però mentalment tens un subidón considerable. Crec que ha sigut molt important guanyar l’Astanà, per com ho vam fer i amb el resultat que aconseguim. Ara cal ser prou intel·ligents per a saber centrar la nostra atenció a cada moment tant en la Lliga i com l’Europa League i afrontar cadascuna al màxim nivell. Hem tingut una mica de sort perquè el primer partit és molt prop de casa i podem augmentar les hores de descans després d’un viatge llarguísim”.

Finalment, el tècnic va assenyalar que espera un partit disputat i que els ‘granotas’ no donaran cap facilitat: “Crec que serà molt igualat i hi haurà un resultat ajustat, llevat que hi haja alguna incidència com va ocórrer l’any passat, en la qual van tirar al seu porter en el començament de la trobada, però és difícil que es repetisca una circumstància així. El Levante ha mantingut el bloc i es maneja molt bé a nivell defensiu, encara que també és cert que s’ha desprès de Keylor Navas, el seu futbolista més determinant la temporada passada. Haurem d’estar molt atents perquè són ràpids i directes en l’atac i contraatac. Més àdhuc sabent com és Mendilibar i la intensitat i el ritme que sol aplicar en els seus equips”.

Compartir.