skip to content
“Les sensacions són molt positives”
“Les sensacions són molt positives”
ACF FOTOGRAFÍA

Jaume Costa va reaparèixer davant l’Almeria després de superar una lesió muscular

El lateral esquerre valencià del Villarreal, Jaume Costa, s’ha mostrat molt satisfet després reaparèixer diumenge passat després de dos mesos en el dic sec per lesió. El defensa del Submarí ja ha superat completament les seves molèsties musculars i va quallar una gran actuació davant l’Almeria. “La veritat és que les sensacions són molt positives. Després de dos mesos sense poder jugar, el poder acabar bé i sense molèsties o problemes és molt bo. Pensava que estaria pitjor, però amb el pas dels minuts em vaig anar trobant molt millor. L’important era tornar i anar agafant sensacions i després de molt esforç, vaig poder fer-ho. No vaig estar al cent per cent, però vaig intentar ajudar l’equip en tot el que vaig poder i al final vam poder aconseguir el resultat que volíem”, va assegurar.

Segons el ’18’ ​​groc no ha estat fàcil recuperar-se del trencament miofascial de segon grau del bessó intern de la cama dreta: “La lesió va ser greu, vaig tenir mala sort, però vaig treballar bé i em vaig recuperar després de passar-ho malament i superar moments molt durs. És clar que encara no estic al cent per cent, en els canvis de ritme segueixo tenint aquests dubtes mínimes, però a poc a poc això es va oblidant”.

Jaume Costa es va desfer en elogis cap al seu company Adrián Marín, que li va reemplaçar al carril esquerrà de la defensa groga: “Adrián Marín ha complert molt bé, fer les coses com les ha fet amb 17 anys no és fàcil i esperem que segueixi creixent”.

Quant a l’anàlisi del duel contra l’Almeria, Jaume Costa va valorar positivament l’esforç realitzat per l’equip: “Guanyar l’Almeria no va ser gens fàcil, són un equip al que coneixem bé i que sempre ens posen les coses molt complicades. Guanyar aquest partit ens dóna molta moral de cara als partits que arriben”.

El proper repte dels grocs serà guanyar a Zürich a l’Europa League. “Només pensem en el partit de Zürich, volem lluitar per assegurar-nos la classificació i per poder tenir les coses més de cara”, va comentar.

 

 

 

 

Compartir.