Roig: “Cal omplir El Madrigal”
Roig: “Cal omplir El Madrigal”
ACF FOTOGRAFÍA

El president fa una crida a l’afició de cara al duel coper de dimecres

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va aprofitar l’acte ‘Trobada amb els Asos’ a l’Auditori de Vila-real per fer una crida a l’afició de cara a l’important compromís de dimecres a El Madrigal en la tornada de semifinals de la Copa del Rei. “Segur que serà molt complicat, però per aconseguir-ho hem omplir El Madrigal. Serà complicat perquè el Barça és el Barça, però el Villarreal és el Villarreal. Cal estar des del primer minut donant suport a l’equip. Tots hem de posar intensitat per arribar a la final. Cal omplir El Madrigal i donar suport a mort. Aquest és el primer pas per remuntar el Barça”, va comentar.

Fernando Roig va celebrar el moment dolç que gaudeix el Submarí, ja que és un dels dos equips de la Lliga espanyola que segueixen vius en tres competicions igual que el Barça: “Estem en una setmana molt feliç. Vam passar de ronda a la UEFA Europa League i en Lliga empatar davant el Real Madrid. Ara només queda eliminar el Barça i arribar a la final de la Copa del Rei. Cal pensar que podem aconseguir-ho”.

En el seu últim compromís, els grocs van aconseguir un meritori empat al Santiago Bernabéu: “Va ser un partit emocionant i només puc felicitar els jugadors. Estem contents per l’empat, però vam poder guanyar. No vaig poder anar al Bernabéu per motius personals, però sí que vaig anar a rebre’ls de matinada a l’estació de l’AVE per donar-los l’enhorabona. Davant el Madrid vam donar la imatge que volem donar”.

El màxim dirigent del club va tenir un generós gest amb l’afició a l’acte, ja que va revelar que els abonats no hauran de pagar més per assistir als vuitens de final de la UEFA Europa League contra el Sevilla a El Madrigal: “Si això serveix per que s’ompli El Madrigal així serà. El més important és que l’afició estigui a mort amb l’equip”.

Finalment, el president del Villarreal CF va reclamar més igualtat en el repartiment televisiu per tal de fer la Lliga més atractiva i competitiva: “La Lliga l’hem de fer més competitiva entre tots, des de molts fronts, com per exemple amb el repartiment dels diners televisiu. La competència entre els equips és bona per a la Lliga Espanyola. El que va passar al Bernabéu és bo per a la Lliga”.

 

Compartir.