Cruel derrota en el debut en La Ceràmica (2-3)

El Villarreal B va caure davant el Real Zaragoza en el temps de descompte

El Villarreal B perd davant el Real Zaragoza (2-3) després d’anar per davant en el marcador per 2-0 en el partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga SmartBank 2022/23. En la segona part, el conjunt visitant li va donar la volta al encontre. Una rematada de cap de Mollejo en el descompte va culminar la remuntada visitant.

El filial groguet debutava en el reinaugurat Estadi de la Ceràmica després d’una primera part de la temporada jugant en el Mini Estadi, estadi que van un autèntic fortí. Els primers compassos del partit van transcórrer sense cap sobresalt, encara que el Villarreal B era l’amo de l’esfèric.

En l’equador de la primera part, el domini dels de Miguel Álvarez es va convertir en el 1-0. Un servei de banda de Tasende, prolongat en dues ocasions per jugadors grocs, acabaria amb una rematada inapel·lable de Carlo. En la següent jugada, el porter rival va evitar el 2-0 després d’un gran tir de Collado.

A falta de 5 minuts per al final del primer temps, el filial groguet va posar el 2-0 després d’una gran jugada col·lectiva. Tasende va iniciar l’acció per la banda amb una passada filtrada a Lozano. L’alzireny col·locava un gran passe a Fer Niño que, després d’un espectacular control, va introduir la pilota en la porteria rival. Amb aquest marcador, tots dos conjunts marxaven a vestuaris. Futbol de molts quirats del filial groc en els primers 45 minuts.

Als pocs minuts de l’inici de la segona part, els visitants van retallar distàncies amb el gol d’Ivan. L’equip visitant es va fer fort després de veure’s a prop en el marcador, però el Mini Submarí va saber resistir el mal moment. Els de Miguel Álvarez van tornar a dominar la pilota i van guanyar metres en el terreny de joc.

El Mini Submarí dominava l’esfèric, però sense crear ocasions de perill, excepte un tir llunyà de Tasende. No obstant això, en una contra, el Real Zaragoza va empatar el partit amb un gol en pròpia dels locals.

En els últims minuts, el Villarreal B va anar amb tot per la victòria. Malgrat la insistència grogueta, serien els visitants els que s’emportarien la victòria amb un gol en el descompte. Mollejo, després d’una rematada de cap, va posar el 2-3 final.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Iker A.; M.A. Leal, P. Iñiguez, Dela, Tasende; S. Lozano, A. Del Moral, Carlo; Fer Niño, D. Collado y A. Millan (min. 67, Haissem).

Real Zaragoza: Álvarez; Fran Gámez, A. Francés, Jair Jr; Larra (min. 65, Puche), Francho (min. 76, Manu N. Molina), Alarcón, Eugeni (min.46, Ivan); P. Makhtar (min. 46, V. Vada) y Mollejo (min. 90, Nieto).

Àrbitre: Guzmán Mansilla (Col·legi Andalús). Va amonestar als locals Dela, Iker Álvarez i A. Del Moral i als visitants Francho i Puche.

Gols: 1-0. Min. 27: Carlo. 2-0. Min. 40: Fer Niño. 2-1. Min. 51: Ivan. 2-2. Min. 70: Pablo Íñiguez (p.p). 2-3. Min. 90: Mollejo.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el Real Zaragoza, corresponent a la jornada 23 de LaLiga SmartBank, celebrat en el Estadi de la Ceràmica davant 11.561 espectadors.