El Villarreal ja està en vuitens de Copa (3-0)
ACF FOTOGRAFÍA

El conjunt groc supera al Cádiz i es mesurarà a la Real Sociedad

El Villarreal va superar la ronda de setzens de final de la Copa del Rei després de doblegar per segona vegada al Cádiz gràcies als gols de Manu Trigueros, de penal, i de Gerard Moreno (2). Ara, els grocs es mesuraran a la Real Sociedad en vuitens del torneig del ‘KO’, ja que el conjunt donostiarra va eliminar al Real Oviedo.

L’equip de Marcelino va apostar per controlar el partit des de l’inici. L’1-2 del partit d’anada li donava avantatge i va saber administrar-la. Marcelino va apostar per la joventut en l’onze titular com ja fera en el Ramón de Carranza i l’aposta li va tornar a eixir bé. Així, els futbolistes del filial groc Israel Puerto, Nahuel i José Naranjo es van acoblar a la perfecció a la disciplina del primer equip.

El primer acte va ser molt igualat. La millor ocasió per als grocs va estar en la bota dreta de l’hispà-argentí Nahuel, que va disparar desviat per poc després d’un excepcional centre ras d’Espinosa des de la banda dreta.

L’1-0 va arribar ja en el segon acte. Corria el minut 55 de joc quan Jaume Costa va ser objecte d’un clar penal comès per Kike López i Manu Trigueros no va perdonar des dels onze metres, ja que va enganyar per complet al porter Ricky Alonso. L’eliminatòria semblava sentenciada.

Una de les notícies del xoc va arribar cinc minuts més tard. Giovani dos Santos va reaparèixer després de superar una lesió muscular i El Madrigal va ovacionar a un dels seus ídols. El davanter mexicà va respondre deixant detalls de la seua enorme classe i disposant d’una magnífica oportunitat en el minut 72, però el porter del Cádiz li va endevinar la intenció i va rebutjar a servei de cantonada.

El 2-0 va ser de bella factura. Moi Gómez va arribar fins a línia de fons i es va traure de la cistella una genial passada arrere perquè Gerard Moreno afusellara al porter quan es complia el minut 78.

La guinda al pastís la va posar de nou Gerard Moreno amb el 3-0. El davanter català va cabotejar a la xarxa un teledirigit centre de Jaume Costa des de la banda esquerra i la pilota va entrar després de tocar en el travesser. Un preciós tant que va servir perquè el ’23’ anotara el seu doblet particular. El conjunt andalús va combatre fins al final, però davant es va trobar a un ferm Villarreal que no li va donar opció sobre el camp.

Ara, els grocs s’enfrontaran a la Real Sociedad en vuitens de final de la competició. El partit d’anada es disputarà en El Madrigal dimecres 7 de gener a partir de les 20.00 hores.

3- Villarreal: Juan Carlos; Rukavina, Israel Puerto, Dorado, Jaume Costa; Espinosa, Pina, Trigueros (Bruno, m. 60), Nahuel (Moi Gómez, m. 52); José Naranjo (Giovani, m. 60) i Gerard Moreno.

0- Cádiz: Ricky Alonso; Andrés Sánchez, Arregi, Josete, Tomás; Kike López (José Mari, m. 80), Garrido (Diego González, m. 60), Navarrete, Migue García; Fran Machado i Airam (Galindo, m. 68).

Gols: 1-0. Min. 55: Manu Trigueros. 2-0. Min. 78: Gerard Moreno. 3-0. Min. 88: Gerard Moreno.

Àrbitre: Vicandi Garrido (C. Basc). No va haver amonestats.

Incidències: Partit de tornada corresponent a la ronda de setzens de final de l’opa del Rei disputat en El Madrigal davant la presència de 7.972 espectadors.