Una altra ronda!
LFP

El Villarreal es classifica per a quarts de final de la Copa del Rei després d’igualar en Anoeta (2-2)

El Villarreal es va classificar brillantment per a quarts de final de la Copa del Rei després d’empatar 2-2 en Anoeta davant la Real Sociedad amb gols de Gerard Moreno i Giovani. Els grocs, que portaven l’1-0 d’avantatge aconseguit en El Madrigal, van tenir controlada l’eliminatòria, ja que es van posar per davant en el marcador per dues vegades.

El Submarí va manar des del principi del duel. De fet, solament es van comptabilitzar ocasions per als grocs als primers 45 minuts. La primera la va tindre Manu Trigueros. El de Talavera de la Reina va enganxar un potent tir amb la destra en el minut 18 després d’una gran jugada dels seus companys Nahuel i Gerard Moreno, però es va trobar amb la felina reacció de Rulli.

Els futbolistes de Marcelino estaven ben col·locats en defensa i es mostraven letals a la contra. Així va arribar el 0-1, obra de Gerard Moreno. El davanter català va finalitzar un ràpid contraatac llançat per Nahuel i conduït per Giovani. El ‘23’ va retallar al seu parell en la frontal i va connectar un tir creuat que va entrar pegat al pal esquerre donostiarra (m. 26).

La Real Sociedad, que a partir de llavors necessitava tres gols per a classificar-se, estava atordida i els grocs van poder ampliar la seua renda caient del descans. Moi Gómez va regatejar en l’àrea i va disparar amb la dreta, obligant al porter rival a realitzar una altra parada repleta de reflexos, aquesta vegada amb el peu.

Semblava que s’arribaria al descans amb l’avantatge mínim per als grocs, però la Real Sociedad es va trobar amb el gol de Vela després d’una jugada a pilota parada. El davanter mexicà va caçar un esfèric solt en l’àrea després d’un remat de cap de Agirretxe i va posar emoció a la segona meitat.

La Real Sociedad va estrènyer les dents en la represa a la recerca de la remuntada, però els grocs van aguantar bé les escomeses locals a l’espera de sentenciar definitivament l’eliminatòria gràcies a la velocitat dels seus davanters. I així va ser. Giovani va barallar una pilota que semblava perduda dins de l’àrea donostiarra i va marcar batent per baix a Rulli (m. 73). El mexicà es reconciliava amb el gol en el moment més oportú.

La Real va tornar a igualar la contesa tan sol uns segons més tard. Vela va assistir a Granero i aquest va afusellar a Asenjo (m. 74). Aquest gol va tornar a reactivar als locals, però el Villarreal va saber aguantar i signar una brillant classificació per a quarts de final de la Copa del Rei. Ni tan sols l’expulsió de Musacchio per doble groga en el minut 83 va minvar la capacitat de concentració del Submarí.

Rival en pròxima ronda

Ara, el Villarreal es mesurarà al Getafe en la ronda de quarts de final del torneig de el ‘KO’. El partit d’anada es disputarà en El Madrigal dimecres que ve 21 de gener a partir de les 20.00 hores, mentre que el xoc de tornada se celebrarà el dijous 29 de gener en l’estadi Coliseum Alfonso Pérez a la mateixa hora.

Musacchio torna directament en l’onze titular

Altra de les notícies del partit davant la Real Sociedad va ser el retorn de Mateo Musacchio. El central argentí va tornar a jugar un partit 109 després que es lesionara en el bíceps femoral davant el Reial Madrid (27 de setembre de 2014). El ‘5’ groc va formar en l’onze titular portant el braçalet de capità disputant els primers 83 minuts, ja que va ser expulsat per doble groga abans que finalitzara el xoc.

Real Sociedad: Rulli; Aritz, Mikel González (Finnbogason, m. 75), Iñigo Martínez, Yuri; Pardo, Granero; Carlos Vela, Xabi Prieto, Canales (Chory Castro, m. 61); i Agirretxe.

Villarreal: Asenjo; Rukavina, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Moi Gómez (Cheryshev, m. 78), Trigueros, Pina (Bruno, m. 65), Nahuel (Mario, m. 68); Giovani i Gerard Moreno.

Gols: 0-1. Min. 26: Gerard Moreno. 1-1. Min. 44: Vés-la. 1-2. Min. 73: Giovani. 2-2. Min. 74: Graner.

Àrbitre: Velasco Carballo (Comitè Madrileny). Groga al local Rubén Pardo (m. 13), Íñigo Martínez (m. 49), Yuri (m. 49) i Vela (m. 56); així com als visitants Nahuel (m. 62), Giovani (m. 70) i Cheryshev (m. 89). Va expulsar per doble amonestació a Musacchio (m. 19 i m. 83) per part del Villarreal.

Estadi: Anoeta.