El filial mereix més a Eibar (2-0)

Els groguets cauen a Ipurua malgrat dominar en gran part del xoc

El Villarreal B va caure davant l’Eibar per 2-0 a Ipurua amb gols de Rahmani i Aketxe, encara que van ser superiors durant molts minuts i mai van perdre la cara al partit.

Forés va intentar sorprendre ràpidament amb un potent tir escorat que Luca Zidane va manar a córner. L’Eibar va respondre de la mateixa manera, però Gianni no va tindre problemes per a atallar la pilota. El Mini Submarí continuava insistint i va tindre dues ocasions clares més en els primers 20 minutos amb una pilota que ningú va rematar a boca de gol i un tir de Carlo des de la frontal que va marxar alt per poc.

El filial groc estava molt còmode sobre la gespa d’Ipurua i creava més perill que el rival amb un Forés molt actiu en punta. No obstant això, va ser l’Eibar el que va colpejar primer. A la mitja hora de joc, Rahmani es va traure de la mànega un míssil impossible per a Gianni. Amb aquest resultat, es va arribar al descans.

Miguel Álvarez va introduir un triple canvi per a l’inici de la segona part introduint a Mbacke, Fer Niño i Diego Collado. Les substitucions van fer efecte ràpidament, ja que Fer Niño va estar a punt de connectar amb dues pilotes dins de l’àrea en els primers instants del segon acte.

Les combinacions prop de l’àrea, el bon fer i la intenció d’igualar la contesa predominaven, però el premi del gol no arribava per als groguets. No obstant això, l’Eibar va augmentar distàncies amb un gol molt similar al de la primera part, aquesta vegada obra d’Aketxe, per a sentenciar el partit.

El pròxim partit del Villarreal B tindrà lloc dilluns que ve 6 de març en l’Estadi de la Ceràmica enfront del Deportivo Alavés.