Cop de cap i puntàs davant l’Atlético (1-1)

LALIGA

El Villarreal aconsegueix un prestigiós empat al Wanda Metropolità gràcies a un gol de Bacca

El Villarreal va usar el cap davant l’Atlético per sumar un prestigiós punt en la seua primera visita a l’estadi Wanda Metropolitano. El Submarí va saber interpretar el partit a la perfecció davant un dels equips més potents de LaLiga i va obtenir premi al seu esforç amb un gran cop de cap de Carlos Bacca a només deu minuts del final. Anteriorment, Correa havia avançat els ‘matalassers’.

Javi Calleja va tornar a apostar per un equip ofensiu, amb Rodrigo, Trigueros, Fornals i Soriano al mig del camp i Bakambu i Bacca en punta de llança.

El partit va començar com es pressuposava. Els dos equips lluitaven fins a l’extenuació per cada pam de terreny. Aquesta intensitat va impedir que es veiessin clares ocasions de gol en els primers compassos del duel. Va caldre esperar fins al minut 19 per veure el primer llançament amb una mica de perill amb un xut de Correa que va rebutjar Barbosa.

A continuació va arribar la més clara per al conjunt ‘matalasser’ en aquest primer acte. Gameiro va caçar una pilota llarga, es va anar en velocitat, però el seu xut es va anar massa alt.

El Villarreal, ben ordenat enrere, buscava la velocitat dels seus davanters per ferir al seu rival. Gairebé ho aconsegueix. Manu Trigueros va dibuixar sobre la taula del Wanda Metropolitano una espectacular passada interior per Bakambu, el davanter franco-congolès es va plantar sol davant Oblak i el 0-1 no va pujar al marcador per la imperial entrada arran de terra de Savic (m. 39). El Submarí ja havia avisat de les seues intencions.

En els últims minuts abans del descans, dos ensurts més. Primer Saül va rematar una pilota perduda que Víctor Ruiz, providencial, va rebutjar baix pals quan ja es cantava el gol al nou feu matalasser. Segons més tard va ser Godín el que amb un cop de cap va posar en dificultats a Barbosa, que va respondre amb una felina estirada. Aturada i als vestidors.

L’Atlético de Madrid es va avançar al marcador al minut 61. Griezmann va realitzar un canvi de joc per alt, Correa va controlar, es va anar del seu parell i va anotar amb un potent xut que va entrar pel pal curt de Barbosa (1-0). El partit es complicava. El conjunt de Simeone no baixava el pistó i als grocs els costava crear el seu habitual joc creatiu. Això sí, va tindre les seues amb xuts llunyans de Rodrigo i Mario que no van acabar en gol per molt poc.

El premi va arribar a pilota aturada. Samu Castillejo va executar un córner amb mestria i Carlos Bacca va rematar de cap a la xarxa com manen els cànons. Gran cop de cap del ‘cafeter’ (1-1). Un punt de prestigi en la primera visita del Villarreal a l’estadi Wanda Metropolitano.

El proper partit del Submarí serà davant el conjunt txec del Slavia Praha a la UEFA Europa League (dijous, 19.00 hores).

Atlètic de Madrid: Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis; Gabi, Saül, Thomas; Correa, Griezmann i Gameiro (Vietto, m. 74).

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Rukavina, m. 68); Soriano (Castillejo, m. 59), Rodrigo, Trigueros, Fornals (Cheryshev, m. 76); Bakambu i Bacca.

Gols: 1-0. Min. 61: Correa. 1-1. Min. 80: Bacca.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga als visitants Trigueros, Bakambu, Bacca i Álvaro.

Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de Laliga disputat a l’estadi Wanda Metropolità.