skip to content
“Contents, però l’eliminatòria no està resolta”
“Contents, però l’eliminatòria no està resolta”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca que el Villarreal va fer “un grandíssim partit” davant el Bayer 04 Leverkusen

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, s’ha mostrat orgullós de la tasca realitzada pels seus homes després de la important victòria aconseguida davant el Bayer 04 Leverkusen en l’anada de la ronda de vuitens de final de la UEFA Europa League (2-0). Malgrat els dos gols de diferència, Marcelino prefereix no llançar les campanes al vol: “El resultat és molt bo. Haver marcat un gol tan aviat ens va marcar un camí millor. En cap dels casos crec que l’eliminatòria estiga resolta, però sí que ara som lleugerament favorits. Estem contents, però l’eliminatòria no està resolta”.

Per Marcelino, el seu equip va merèixer la victòria davant el conjunt alemany: “Sempre analitzem al rival i intentem plasmar el nostre pla sobre el camp per guanyar. Contra Las Palmas també ho vam fer, però vam perdre. Això és futbol i unes vegades els futbolistes estan més afortunats. Aquesta vegada ens va eixir molt bé. Vam tenir cinc ocasions clares i si haguéssim marcat el tercer seria més fàcil, però tampoc estaria sentenciat”.

Segons el preparador asturià, el seu equip va realitzar un espectacular partit: “Vam fer un grandíssim partit davant un gran rival. Estem molt orgullosos. Aquests jugadors es mereixen un crèdit ampli perquè el que estan fent té molt mèrit”.

Pel que fa a l’actuació estel·lar de Cédric Bakambu, autor dels dos gols grocs, Marcelino va destacar la importància de marcar per als atacants: “Per als davanters sempre és important ficar gol, però a mi el que em preocuparia és que no tinguessin ocasions. Cédric estava tenint ocasions i hui ha fet dos gols, el segon d’una manera espectacular. A l’equip li ha vingut francament bé i al jugador segur que també”.

El Villarreal va tornar a mantenir la seva porteria a zero gràcies a l’esforç de tot l’equip. “Tots els jugadors treballen molt bé i fan el mateix. Hi ha uns automatismes que estan perfectament assimilats i després la concentració ha estat màxima en defensa. Em satisfà molt quan entren jugadors i no es nota. És molt difícil fer-nos gol i fins i tot fer-nos ocasions. Un equip del potencial del Leverkusen no ha tingut clares ocasions i això és mèrit de tot l’equip”, ha conclòs Marcel·lí.

Compartir.