Contents pel resultat
Contents pel resultat

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca el bon partit del Villarreal davant un Getafe ordenat i molt tenaç

El tècnic del Villarreal, Marcelino García Toral, es va mostrar optimista després de la victòria davant el Getafe (1-0) en el partit d’anada de quarts de final de la Copa del Rei. “L’1-0 ens deixa molt contents. Hem pogut mantenir un altre partit més la porteria a zero i açò és motiu d’una satisfacció important. Hem tingut ocasions molt clares, però no hem tingut capacitat de definició. El Getafe també ens va crear perill, però al final vam poder aconseguir un bon resultat i intentarem fer-ho millor en la pròxima trobada per a poder estar en semifinals”.

El preparador groc també va tenir paraules per a Gerard Moreno: “A Gerard li he dit que no es preocupe, que tant de bo en el pròxim partit puga tenir ocasions, que açò és l’important. Hui no va voler entrar, però és un jugador que sempre que ix, aporta, i ens dóna moltíssimes coses en el joc. Hui no va tenir encert, però a Sant Sebastià va ficar la primera que va tenir. Així és el futbol”.

“Sincerament, esperava aquest partit, amb un Getafe tan replegat arrere. Potser ens ha faltat velocitat i profunditat en alguns trams del partit. Crec que si haguérem encertat abans, el partit s’haguera obert molt més. Nosaltres no vam concedir gens arrere i l’1-0 ens deixa molt contents” va manifestar l’asturià.

L’entrenador natural de Villaviciosa no va escatimar en elogis cap a Bruno: “L’aparició de Bruno ha sigut clau, perquè ha ficat un espectacular gol de falta. Estem davant un dels millors migcampistes d’Europa, té molt bona execució i està demostrant ser molt determinant en aqueixa faceta del joc, perquè ja porta tres gols a pilota parada”.

Compartir.