Comunicat oficial: ajornat el ‘stage’
Comunicat oficial: ajornat el ‘stage’
||||

Després de les proves mèdiques de control realitzades aquesta setmana a jugadors, tècnics i personal de l’entorn directe del primer equip, els serveis mèdics del Villarreal CF han confirmat un nou cas positiu de Covid-19.

Aquest cas presenta símptomes lleus i es troba aïllat en el seu domicili complint el protocol sanitari, sota el control i seguiment dels serveis mèdics del club, LaLiga i les autoritats sanitàries.

Com a mesura de prevenció i seguint les indicacions de LaLiga, el club ha decidit ajornar el ‘stage’ de pretemporada que tenia previst iniciar aquesta vesprada a l’Hotel La Finca d’Algorfa (Alacant).

Per precaució, els futbolistes del primer equip s’exercitaran de nou en solitari a la Ciutat Esportiva fins que tornen a realitzar-se les proves mèdiques de control aquest dijous.

La previsió és que l’expedició viatge a l’Hotel La Finca d’Algorfa el dissabte a la vesprada i el primer partit de pretemporada contra el Cartagena, que estava previst per a aqueix dia, finalment es dispute el diumenge en el Pinatar Arena de Múrcia (20.00 hores).

Com ha realitzat des del primer dia de treball des que va començar la pandèmia, el Villarreal CF continuarà complint rigorosament el protocol sanitari de LaLiga, així com totes les indicacions de les autoritats sanitàries i esportives pertinents.

Compartir.