skip to content
Competitivitat i espectacle entre filials
Competitivitat i espectacle entre filials
||||

Miguel Álvarez augura un bonic xoc entre dos combinats joves, talentosos i amb bon tracte de pilota

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut en roda de premsa per analitzar el pròxim partit del filial groc, que s’enfronta aquest dissabte davant el FC Barcelona B al Mini Estadi (17.00 hores). El tècnic groc ha augurat un “partidàs” entre dos filials amb molt talent i bon tracte de pilota: “És un partit molt bonic de jugar-lo. Guanyar-lo ja seria el màxim. M’agrada molt el joc associatiu del FC Barcelona. Tenen jugadors de molt talent. Conserven la base de l’any passat i han fet bons fitxatges. És un equip que et pot treure la pilota per la qualitat que tenen. Nosaltres patim si no tenim la pilota. No renunciarem a ell, però crec que també podem fer-li mal gràcies al nostre contrataaque”.

Després d’un immaculat inici de campionat, el preparador de Jaén ha subratllat la voluntat de l’equip de fer-se forts a casa: “Volem fer del Mini Estadi un fortí i això passa per guanyar molts partits, començant pel FC Barcelona B i siga qui sigui el rival que ens visite cada setmana”.

Per veure la roda de premsa de Miguel Álvarez només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.