Color Star, nou patrocinador oficial del Villarreal CF
Color Star, nou patrocinador oficial del Villarreal CF
||||||

El Submarí portarà en la mànega de l’equipament oficial el logo de l’empresa amb seu als Estats Units

El Villarreal CF i Color Star Technology han arribat a un acord pel qual l’empresa amb seu als Estats Units passa a ser un dels patrocinadors oficials del Submarí fins al final de temporada. Així, el logo de Color Star serà present en la mànega de l’equipament dels jugadors del primer equip (entre altres suports).

Més sobre Color Star Technology

Color Star Technology Co Ltd és una companyia que cotitza en el NASDAQ, el segon mercat de valors més gran dels Estats Units (NASDAQ: CSCW). L’empresa es dedica a la formació i entreteniment de manera en línia i offline, realitzant col·laboracions amb celebritats i esportistes professionals de tot el món. Dins dels serveis que ofereix la companyia s’inclouen: música, esport, animació, pintura, cal·ligrafia o pel·lícules i televisió i entre les seues col·laboracions es troben personalitats com Shaquille O’Neal, Steve Aoki, Iker Casillas i David Villa.

Pots trobar més informació a través de www.colorstarinternational.com.

En paraules de Lucas Capetian, CEO de Color Star, el Villarreal CF és un club que transmet una gran inspiració. “Nosaltres admirem i estimem els clubs amb gran esperit competitiu. Esperem que amb aquest acord, Color Star siga conegut a Europa a través del futbol, un esport que genera nivells increïbles de passió en milions de cors de la gent. A més, això és només el principi de la nostra col·laboració, i nosaltres creiem que, amb el creixement d’aquest acord, la nostra col·laboració amb el club anirà sent més profunda en el futur”.

El CEO de Color Star va ser present dimarts passat en el partit d’anada de huitens de final de la UEFA Champions League. La companyia està segura que a través de la col·laboració amb un club que competeix en la màxima competició del futbol europeu, Color Star aconseguirà un impacte molt positiu en el món i especialment, a Europa.

Compartir.