Chukwueze i Dia sumen la primera victòria en la Copa Àfrica
||||

Els internacionals del Villarreal han completat la primera jornada de la fase de grups del torneig continental

Samu Chukwueze i Boulaye Dia han sigut protagonistes en la victòria de les seues seleccions en la jornada inaugural de la fase de grups. El futbolista nigerià va ser titular i va sumar 72 minuts en el triomf de les ‘àguiles verdes’ sobre Egipte (1-0), mentre que el davanter franc-senegalés va jugar 77 minuts amb el seu combinat nacional, que va doblegar a Zimbàbue per la mínima (1-0).

La Selecció de Costa d’Ivori també va aconseguir el triomf en el seu compromís davant Guinea Equatorial (0-1). No obstant això, Serge Aurier no va gaudir de minuts en el partit de la seua selecció. No va poder iniciar el campionat amb victòria Aïssa Mandi. El defensa ‘groguet’ va ser titular i va jugar el partit complet entre Algèria i Sierra Leone, en el qual les ‘raboses del desert’ no van passar de l’empat (0-0).

Els partits que jugaran els futbolistes del Villarreal CF convocats en la Copa d’Àfrica, corresponents a la fase de grups, són els següents (horari peninsular espanyol):