skip to content
Cheryshev, el soci perfecte
Cheryshev, el soci perfecte
ACF FOTOGRAFÍA

El rus acumula vuit passades de gol aquesta temporada

El soci perfecte. Denis Cheryshev està enlluernant en el Submarí. El migcampista rus acumula vuit passades de gol aquesta temporada en Lliga sent un dels màxims assistents del campionat de Primera Divisió. A més, el Villarreal viu un moment dolç, ja que acaba el 2014 en la cinquena posició. “L’equip està en una gran línia. Portem vuit victòries consecutives en totes les competicions i l’única cosa que volem és seguir així”, va comentar Cheryshev.

L’última assistència de gol la va donar diumenge passat davant del Deportivo. El beneficiari va ser Luciano Vietto, que acumula 12 gols entre Lliga i Europa League. Quatre d’ells a passada de Cheryshev. Una connexió letal. De fet, Vietto va bromejar després del duel davant del Deportivo dient que tenia pensat fer-li una estàtua a Cheryshev en el pati de la seua casa. “Just quan va ficar el gol va venir corrent a abraçar-me i m’ho va dir. És veritat que ens compenetrem bé, però és perquè ell també aprofita quasi totes les passades de gol que li done. És més mèrit seu que meu”, va asseverar l’atacant rus. Moi Gómez, Mario, Gerard Moreno i Uche també ha rebut una passada de gol de les botes de Cheryshev aquesta temporada.

El Submarí acumula cinc victòries consecutives en Lliga i en moltes ha intervingut decisivament Cheryshev. “No m’agrada parlar d’estadístiques individuals. Preferisc parlar de l’equip perquè tenim 30 punts, encara que no ens podem relaxar perquè en Primera si et dorms et maten. Estem molt contents. Ara mateix solament volem seguir gaudint i no encaixar gols perquè ens dóna moltes possibilitats de guanyar”, va dir.

Per a Cheryshev la clau de l’èxit està en la unitat dins del vestuari: “En aquest equip tots ens portem genial i aqueixa és una de les claus. Si seguim així podem aconseguir grans coses”.

Quant als desitjos per al pròxim 2015, el ‘17’ groc també va pensar en els altres: “Al 2015 li demane salut, que és el més important. Tenim a diversos companys lesionats i ens agradaria que estigueren entrenant amb nosaltres”.

Compartir.