Cheryshev: “Aquesta és la línia a seguir”
Cheryshev: “Aquesta és la línia a seguir”

LFP

L’extrem del Submarí advoca per la “regularitat” per aconseguir els objectius de la 14-15

El jugador del Submarí, Denis Cheryshev, ha destacat el gran treball que el grup està realitzant en els primers partits oficials de la campanya. Per al jove rus, l’equip obté la recompensa a les innombrables jugades d’atac que des de l’inici del partit realitza el Villarreal. “Sortim des del minut zero atacant i al final arriben els gols que ens donen les victòries. Contra el FC Astana ja ho vam fer i contra el Llevant emprem la mateixa estratègia. Tenim moltes ocasions i encara que totes no entren, arriben els punts en el moment just per guanyar. Cal seguir en la mateixa línia. És el primer partit de Lliga i ens anem molt contents amb el resultat i amb l’equip”, va explicar.

Per a l’extrem, el xoc d’ahir en el Ciutat de València no va ser fàcil i la victòria és fruit del treball que l’equip fa tant dins com fos del terreny de joc: “No ha estat un partit senzill però gràcies al gran treball han arribat els gols que ens han donat la victòria. A més, a títol personal es troba satisfet per la confiança de l’entrenador i del tracte amb els companys des que va arribar a l’entitat grogueta. “Estic content perquè el míster explica amb mi i els jugadors m’han acollit molt bé des del primer dia. Són aquest tipus de coses que faciliten el treball i que m’ajuden a créixer amb el Villarreal i somiar a aconseguir grans objectius amb el club”, va assegurar el del Submarí.

Ara, l’equip no vol pensar en la propera trobada de Lliga contra el FC Barcelona, sinó centrar-se en la volta del partit d’Europa League contra el FC Astana en El Madrigal (28 d’agost, 20.45 h): “No cal entrenar i treballar per al diumenge, abans tenim l’eliminatòria contra el FC Astana i és el que realment importa. El divendres ja pensarem en el FC Barcelona”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/cheryshev5esterllaslevanteweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.