Cheryshev brilla en l’inici del Mundial

AGENCIAS

El migcampista del Villarreal va marcar dos golassos en la victòria de Rússia davant l’Aràbia Saudita

Espectacular inici del Mundial! El migcampista rus del Villarreal CF, Denis Cheryshev, va marcar dos tremends gols en el partit inaugural de la cita futbolística més important que va mesurar al combinat rus contra l’Aràbia Saudita. El xoc va acabar 5-0 a favor dels amfitrions gràcies als gols de Gazinski, Cheryshev (2), Dziuba i Golovin.

Cheryshev va entrar al camp en el minut 24 reemplaçant al seu company Dzagoev, que va haver d’abandonar el terreny de joc per lesió. Per la seua banda, el migcampista saudita del Villarreal CF, Salem A Dawsari, va ser titular i va jugar els 90 minuts.

El primer dels gols de Cheryshev va arribar en el minut 43. El ‘6’ de Rússia (‘7’ del Villarreal), va retallar a diversos contraris dins de l’àrea amb una gran habilitat i va deixar anar un xut amb l’esquerra que va fer que la pilota entrés amb violència a la porteria saudita. El segon gol de Cheryshev va ser encara més bell. Corria el minut 91 quan el rus es va treure del barret de copa un xut amb l’exterior de la bota esquerra des del pic de l’àrea i l’esfèric va entrar per tot l’escaire del pal llarg.

El proper futbolista del Villarreal CF a disputar un partit en aquest Mundial de Rússia 2018 serà Antonio Rukavina en el partit de Sèrbia davant Costa Rica (diumenge, 14.00 hores).

El calendari dels futbolistes grocs al Mundial de Rússia és el següent (horari a Espanya):