Centenari Marcelino
Centenari Marcelino

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic asturià suma 100 partits de Lliga a Primera amb el Villarreal amb 47 victòries

L’entrenador asturià del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha complert davant el Màlaga el seu partit número 100 de Lliga a Primera Divisió dirigint al Submarí. Amb aquest triomf collit davant el conjunt andalús, Marcelino suma 47 victòries, 26 empats i 27 derrotes. Espectacular.

“El balanç de tot aquest temps és molt bo. Des que vam arribar açí tot ha anat molt bé, fins i tot millor del que s’esperava. Quan vam arribar teníem l’obligació d’ascendir. Qui m’havia de dir a mi que perdent 5-0 el primer partit ara estaríem en aquesta ratxa. Estem molt satisfets de la trajectòria que porta l’equip, estant en el nivell màxim de rendiment”, ha recordat.

Marcelino va voler agrair el gran esforç als futbolistes del Submarí, que davant el conjunt andalús ha batut el seu rècord de punts en les primeres 24 jornades (48) després d’acumular 11 partits de Lliga sense perdre: “A veure si aquesta ratxa ens serveix per quedar molt dalt en la classificació. Tant de bo siguem capaços de seguir així. Estem al nivell màxim que podem donar. Hem d’estar molt orgullosos d’aquesta plantilla, que entrena molt bé i després és competitiva en els partits. Vam guanyar a un equip difícil i vam tenir moltes ocasions per marcar. El resultat es queda curt, perquè vam tenir joc i una mitja hora espectacular”.

El preparador asturià va recordar que no va ser gens fàcil doblegar al Màlaga: “Per guanyar un partit a Primera Divisió cal deixar-se la pell al camp sempre. A mesura que avance la competició molt més perquè tots els equips es juguen molt. Hem plantejat el partit respectant tremendament el rival. Vam tenir fluïdesa, dinamisme i arribada. al segon temps volíem jugar millor fins i tot que en el primer, però el rival també juga”.

El Villarreal va tornar a guanyar deixant la seva porteria a zero. “Quan un equip encaixa poc és perquè tots els jugadors s’impliquen i concedeixen poques oportunitats de gol al rival. Tenim una línia defensiva de quatre molt bona que no està cometent errors individuals i que se sent acompanyada per la resta de companys. Defensivament estem francament bé”.

Per finalitzar, l’asturià va enviar un missatge a l’afició: “Els jugadors s’ho mereixen i tant de bo l’afició segueixi gaudint. Ens queda un final de Lliga apassionant i un proper partit davant el Nàpols molt atractiu. Espere que dijous es visca un gran ambient de futbol. Cada partit és una final i cal afrontar-lo amb ambició”.

Compartir.