Celebració del ‘Dia del Simpatitzant’
Celebració del ‘Dia del Simpatitzant’
Villarreal CF

Groguets de tot el món acudiran a celebrar-ho davant el Levante UD

El Villarreal CF vol aprofitar el derbi regional davant el Levante UD (dissabte, 18:00) per dur a terme la jornada del ‘Dia del Simpatitzant’, homenatge a aquells afeccionats que han adquirit el seu carnet oficial en aquesta temporada. D’aquesta manera els seguidors repartits per tot el territori nacional, fins i tot per països europeus com Bèlgica, Holanda o Polònia gaudiran d’una jornada inoblidable al llarg de tot el dissabte tant a la Ciutat Esportiva com en El Madrigal.

En total el Submarí rebrà la visita de gairebé 70 simpatitzants entre els quals es troben joves i veterans groguets de ciutats com Brussel·les, Roma, Madrid, Barcelona, Toledo, Ciudad Real i moltes altres repartides per la geografia nacional.

Durant el dissabte 12, i coincidint amb la jornada 32 del Campionat Nacional de Lliga, el club ha organitzat una sèrie d’activitats d’oci que es duran a terme durant el matí a la Ciutat Esportiva. Posteriorment, se celebrarà el menjar multitudinari de germanor entre aficions del Villarreal i Levante. Com a fermall final, els simpatitzants acudiran a l’important partit que el Submarí disputarà davant el Levante UD.

Doogee, Dolores Cortés, Coca-Cola i Soloporteros col·laboren en el ‘Dia del Simpatitzant”.

Els patrocinadors oficials del Villarreal CF, Doogee, Dolores Cortés, Cola-Cola i Soloporteros (CC Salera), col·laboraran a la festa organitzada pel club per celebrar li ‘Dia del Simpatitzant’, sumant-se a la iniciativa del Submarí en l’organització de la festa que es celebrarà el dissabte 12.

Compartir.