Carta oberta de Pere Martí
Carta oberta de Pere Martí
||||

L’entrenador del Villarreal C tanca una extensa i reeixida etapa com a tècnic de la Cantera Grogueta

El tècnic del Villarreal C, Pere Martí, no seguirà la pròxima temporada en el club groc. L’entrenador ‘groguet’ ha posat fi a una llarga i reeixida etapa com a tècnic de la Cantera Grogueta. En els últims anys, el tècnic de Moncofa ha dirigit al Villarreal C, Juvenil A i fins i tot a l’equip que ha disputat la UEFA Youth League.

Exfutbolista del Villarreal CF i tècnic de la seua escola, Pere Martí ha volgut agrair a tota la família ‘grogueta’ l’afecte rebut després de tants anys vinculat al club groc:

Després de molt de temps, ha arribat el moment de tancar una etapa al Villarreal CF. Han sigut 20 anys, la meitat de la meua vida dedicada a aquest gran club. Des de Cariñena fins al nou Estadi de la Ceràmica, gaudint del seu creixement i de la seua gent. Estic convençut que no és un adeu, sinó només un fins ara.

Durant la meua etapa com a futbolista i en aquesta última com a entrenador, he tingut la sort de complir el somni de molts xiquets i només tinc paraules d’agraïment per a tots els que m’heu acompanyat en aquest especial camí. Vull donar-li les gràcies a Fernando Roig, José Manuel Llaneza i Fernando Roig Negueroles, com a líders d’aquest meravellós projecte, però també vull mostrar la meua gratitud a tota la gent de menjador, oficines, serveis mèdics i amics de cos tècnic, i, també, i de forma molt especial, a tots els jugadors als quals he tingut la gran fortuna d’entrenar tots aquests anys. Sou el motor del club, gràcies a tots per haver-me ajudat a convertir-me en la persona que soc.

SEMPRE ENDAVANT I FINS ARA, GROGUETS!

 

Compartir.