Carta oberta de José Manuel Llaneza
Carta oberta de José Manuel Llaneza
||||||

El vicepresident del club, que està passant per un moment delicat de salut, vol agrair totes les mostres de suport

Estimats amics,

Fa aproximadament quinze dies em van diagnosticar leucèmia. No us explicaré el dur colp que va suposar aquesta notícia per a mi i per al meu entorn, però també és cert que, quasi a continuació, vaig començar a rebre missatges i crides d’amics, jugadors, exjugadors, cos tècnic, aficionats i altres persones que han passat pel club d’una manera o d’una altra. A més, als pocs dies vaig escoltar el nostre president donant-me ànims després del partit contra el Real Madrid. I vaig decidir fer el pas d’afrontar aquesta malaltia amb el major ànim sabent que, més enllà de la meua família, hi ha moltíssima gent preocupada per la meua salut. I per això lluitaré per eixir d’aquesta malaltia. Per a això, compte amb l’ajuda del personal de l’Hospital La Fe de València, on treballa un dels millors equips del món dedicat al tractament d’aquesta malaltia. I puc confirmar que conforme els vaig coneixent m’he adonat que és així i he d’agrair a tots els serveis mèdics d’aquest hospital el tracte exquisit que estic rebent.

A part d’això tinc a tota la meua família al meu costat: la meua dona, els meus fills, la resta de familiars que m’acompanya aquests dies i tota aqueixa altra família que sou els que us esteu preocupant per la meua des de tots els racons del món. Espere que m’ajudeu molt a passar aquestes setmanes que afronte i que seran molt dures i us demane, als quals sigueu creients, que reseu per mi; i als quals no ho sou, que tingueu un record que m’ajude a tirar avant.

Només em queda dir-vos que mai oblideu que tenim un gran president, un gran conseller delegat, un grup de jugadors i cos tècnic extraordinaris i que estic convençut que farem grans coses enguany i els pròxims que vindran. Voldria abraçar-vos a tots molt prompte en Estadi de la Ceràmica.

Endavant, Villarreal!

José Manuel Llaneza

Vicepresidente Villarreal CF

Compartir.