Carregant la bateria
Carregant la bateria
||||||

Manu Morlanes destaca que sempre és important guanyar malgrat que els partits siguen de pretemporada

El migcampista aragonès del Villarreal CF, Manu Morlanes, va assegurar després de la victòria davant el Levante UD (1-2) que sempre és important guanyar encara que siga en partits de pretemporada de cara a la moral de l’equip. El Submarí Groc suma dues victòries en els dos primers compromisos de preparació. “Segon partit, segona victòria. Tot i que no hem de fixar-nos en el resultat, perquè l’important és anar agafant rodatge i bones sensacions, crec que sempre és important guanyar encara que siga pretemporada”, ha comentat.

Per Morlanes, l’equip es troba còmode acaparant la possessió de la pilota: “Javi és un míster que ens demana tindre la possessió de la pilota, ser protagonistes del joc. Al principi costa una mica, les cames no estan igual de fresques que a meitat de temporada, però a força de minuts això s’arregla”.

Quant al seu estat físic, el futbolista groc va reconèixer que encara queda camí per recórrer: “A nivell individual em sent molt bé. Dissabte em vaig veure amb millors sensacions que en el primer partit. És molt difícil treure conclusions d’un partit de pretemporada, però, després del succeït l’any passat, sempre és positiu guanyar contra un rival al qual ens enfrontarem a LaLiga”.

Per finalitzar, Morlanes va destacar la importància de tindre jugadors com Santi Cazorla de cara a la temporada: “Amb Santi és un luxe jugar. És un dels millors migcampistes del futbol europeu i espere aprendre d’ell. Segur que estar al costat de gent com ell m’ajuda a créixer com a futbolista”.

Compartir.