Carlos Chevere, un ‘groguet’ a Puerto Rico
Carlos Chevere, un ‘groguet’ a Puerto Rico
||||

L’advocat afirma que va nàixer per a seguir al Submarí Groc i que el Villarreal és una vocació per a ell

Carlos Chevere és de San Juan de Puerto Rico i porta fent costat al Villarreal des de 2004, gràcies a Juan Román Riquelme. Ho explica: “A la fi dels 90, a Puerto Rico, només teníem un canal que donava el futbol. M’agradava veure a Boca Juniors i a Riquelme, però veure-ho amb la samarreta groga va ser com un amor a primera vista”.

Carlos afirma que, malgrat estar a més de 6.000 quilòmetres de distància, li encanta formar part de la família dels grocs: “Sent una forta connexió amb l’equip. Em sent part d’una família. M’encanta la humilitat del club, l’afició, la filosofia i l’estil de joc. M’encanta tot el que fa el Villarreal dins i fora del camp. Tenim un dels millors sistemes de formació de jugadors del món”.

L’advocat ha visitat l’Estadi de la Ceràmica en una ocasió, durant la temporada 2018/19. “Vaig ser al partit entre el Villarreal i el Real Madrid en 2019. Estàvem lluitant pel descens i Santi Cazorla va marcar dos gols. Vaig pensar que anàvem a perdre el partit, però Santi em va fer la persona més feliç del món aqueixa nit. Va significar molt per a mi”, va afegir.

El major aficionat dels grocs a Puerto Rico creu que sempre va estar destinat a ser ‘groguet’, i conclou: ‘El Villarreal era una vocació per a mi. Vaig nàixer per a ser seguidor del Villarreal. Seré seguidor del Villarreal per sempre si fins al meu últim alé”.

 

Compartir.