Carlos Bacca i Maria Sanjuán ‘tornen a l’escola’
Carlos Bacca i Maria Sanjuán ‘tornen a l’escola’
||||||

El davanter colombià i la portera valenciana han visitat el col·legi CEIP Avel·lí Corma de Moncofa

El davanter colombià del Villarreal CF, Carlos Bacca, i la portera valenciana del Femení A, Maria Sanjuán, han tornat a les aules a Moncofa. L’atacant i la portera han visitat el CEIP Avel·lí Corma de Moncofa gràcies a la iniciativa del Club Groguet ‘Un Estel al Teu Col·le’. Tots dos han gaudit dels més petits, compartint grans moments i divertides anècdotes sobre les seves experiències com a futbolistes professionals.

Així mateix, els alumnes del Col·legi CEIP CEIP Avel·lí Corma de Moncofa van poder satisfer la seua curiositat, plantejant tot tipus de preguntes als futbolistes groguets en una distesa roda de premsa en la qual els petits van exercir de periodistes. Finalment, els joves estudiants van aconseguir l’autògraf i es van fer una foto de grup amb Bacca i Sanjuán.

La iniciativa ‘Un Estel al Teu Col·le’, emmarcada dins d’Endavant Club Groguet, compta amb ampli recorregut. Aquest curs, Bacca i Sanjuán han estat els encarregats d’inaugurar aquesta divertida activitat que s’està desenvolupant des de fa quatre temporades.

D’ara endavant, els jugadors del Submarí i les futbolistes del Femení A aniran passant per més centres escolars per gaudir amb els més petits. A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.