skip to content
Carlos Bacca, el rei del ‘hat-trick’
Carlos Bacca, el rei del ‘hat-trick’
||||

El davanter colombià és l’únic futbolista en la història del Villarreal que ha aconseguit emportar-se la pilota a casa fins a tres ocasions

Juan Román Riquelme, Diego Forlán, Ike Uche, Joseba Llorente, Cédric Bakambu, Gerard Moreno i Toko Ekambi, a més de ser llegendes grogues, saben el que és convertir tres o més gols en un partit i emportar-se la pilota per a casa a manera de dolç record.

No obstant això, quan es parla de ‘hat-tricks’, en la història del Villarreal CF no hi ha ningú com Carlos Bacca. El davanter cafeter és l’únic jugador que, vestint la samarreta groga en el futbol d’elit, ha signat un ‘hat-trick’ fins a tres ocasions.

Aquest diumenge davant el Sevilla, Carlos Bacca va escriure el seu nom en la història del club en convertir tres gols davant el seu exequipo i superar així els dos ‘hat-tricks’ anotats per Diego Forlán en una autèntica exhibició de treball, voracitat i instint golejador.

L’atacant colombià ja havia convertit tres gols en un partit fins a dues ocasions abans. La primera d’elles va ser en la campanya 2017-18 davant el RC Celta (4-1) i la segona davant el Comillas CF (5-0) en la Primera Eliminatòria de la Copa del Rey del passat curs 2019/20.

Compartir.