Carlos Bacca diu adéu al Mundial a huitens

HOYOYO

Colòmbia posa fi a la seua etapa mundialista davant Anglaterra des dels onze metres (1-1)

El futbolista del Villarreal Carlos Bacca va posar fi al seu camí al Mundial de Rússia 2018. La Selecció Colombiana va caure eliminada davant Anglaterra des de la fatídica tanda de penals, després d’aconseguir un heroic empat en l’últim minut del temps reglamentari.

El davanter cafeter va saltar al terreny de joc en el minut 61 ‘i va revolucionar el partit. Amb Bacca sobre el verd, el combinat ‘tricolor’ va prendre la iniciativa i va començar a assetjar la meta anglesa fins a aconseguir l’empat. Ja a la tanda de penals, el ‘9’ groc va prendre la responsabilitat de llançar el cinquè penal de Colòmbia. Malgrat signar un bon xut, el porter anglès va aturar el seu llançament al endevinar la trajectòria.

El jugador groc Carlos Bacca ha participat en tres dels quatre partits que ha disputat Colòmbia a Rússia 2018, jugant 91 minuts.

Els horaris i resultats dels futbolistes groguets a la Copa del Món són els següents: