Cantera Grogueta t’apropa al futbol base groc
Cantera Grogueta t’apropa al futbol base groc
VILLARREAL CF

El programa s’emet aquesta vesprada a Televisión de Castellón Mediterráneo (19.00 hores)

El programa Cantera Grogueta analitza aquesta vesprada tota l’actualitat del futbol base del Submarí i també comptarà amb reportatges exclusius en un espai que arrencarà a les 19.00 hores a Televisión de Castellón Mediterráneo.

El programa oferirà els resums dels partits del Villarreal B a casa davant l’Alcoyano (1-1), el del Villarreal C en el feu del Torrevieja (0-0) i el del Juvenil A, també fora de casa contra l’Alcoyano (0-4).

A més, els aficionats podran veure la prèvia del Villarreal C-Orihuela, que serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ que es retransmetrà en directe a Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live aquest proper diumenge (12.00 hores).

Per si fos poc, els espectadors també podran veure un exclusiu reportatge dedicat al Benjamí del Roda. Un equip amb molt talent que compta amb uns joves futbolistes descarats tant amb la pilota als peus com amb el micròfon a la mà.

A l’espai reservat als clubs convinguts en Endavant Futbol Provincial serà protagonista el CF Vilafamés. Els aficionats podran conèixer una mica millor a un club històric de la província de Castelló que aspira a créixer en els propers anys i que està realitzant una magnífica tasca en el seu futbol base.

Com a convidat estrela al programa hi ha el segon entrenador del Juvenil A, Bruno Uría, que analitzarà tots els detalls de l’actualitat de la Cantera Grogueta i també explicarà la seva història personal.

Compartir.