Calleja: “Vam tindre ocasions per guanyar”
Calleja: “Vam tindre ocasions per guanyar”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal lamenta la falta de punteria del seu equip davant el Levante

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha lamentat la falta d’encert dels seus jugadors de cara a la porteria contrària en el partit davant el Levante (1-1). “Almenys vam aconseguir empatar el partit a última hora. Crec que l’equip sol portar el pes dels partits i que tenim ocasions suficients per guanyar. El Levante també va fer un gran partit. Aquesta situació de nervis fa que no estiguem fins de cara a porteria. No estem encertant”, ha comentat.

Per Calleja, el factor psicològic està sent clau. “Els jugadors estan treballant bé i el que hem de canviar és l’aspecte mental. Per exemple, Gerard és un jugador d’una enorme qualitat, que treballa i que ho dóna tot al camp. Li està pesant no estar encertat de cara a porteria. Això li genera ansietat. Hem d’intentar treure aquests pensaments negatius del nostre cap. L’aspecte mental és clau i hem de treballar”, ha analitzat.

Segons el preparador madrileny, el Villarreal va merèixer més: “La primera part va estar molt igualada i en la segona vam dominar més nosaltres. El Llevant sol convertir els seus partits a anada i tornada amb molts espais. A poc a poc vam anar dominant fins que va arribar l’empat final”.

L’entrenador groc també va voler destacar l’actuació dels joves Samu Chukwueze i Miguelón: “Samu i Miguelón han estat a un nivell altíssim. Aquest és el camí per a tothom. Els joves l’han mostrat a la resta. Al futbol cal jugar amb alegria, intensitat i sense por”.

Per finalitzar, Calleja va marcar el camí a seguir: “No podem mirar a llarg termini. El nostre objectiu és guanyar al Rapid de Viena a l’Europa League i després al Rayo Vallecano. A partir d’aquí escalar a la taula i ja veurem fins on arribem”.

Compartir.