Calleja: “Hem de recuperar el nostre futbol”
Calleja: “Hem de recuperar el nostre futbol”
HOYOYO

L’entrenador del Villarreal reconeix que el seu equip va fer un “mal partit” davant l’Athletic

El tècnic del Villarreal CF, Javi Calleja, ha assegurat que el seu equip no va estar bé davant l’Athletic Club en l’Estadi de la Ceràmica. “Hem fet un partit dolent, no cal amagar-ho. Des del principi vam tenir moltes situacions adverses. No vam tenir frescor, sense arribar a la pressió i amb distàncies entre les línies. Açò ho va aprofitar molt bé l’Athletic. No hem trobat el nostre lloc en el camp”.

Per a Calleja, l’equip ha de seguir treballant per a trobar el seu millor futbol: “Aquestes dues últimes setmanes no han sigut bones. Futbol tenim, però hem de recuperar-ho. Hem d’estar units i mirar cap a davant. Anem a estar fins al final lluitant per aconseguir els llocs europeus. És un moment complicat perquè volem tornar a recuperar les bones sensacions. Estem en un moment de dubtes en el qual no trobem el bon to, ni físic ni amb pilota”.

Segons el tècnic madrileny, l’equip ha de pensar ja en el pròxim partit davant el Sevilla FC: “Cal passar pàgina. Del passat no es pot viure. Hem de buscar el costat positiu. Seguim sisens i la pròxima jornada ens enfrontem a un rival directe. Amb el treball arriben els resultats”.

Compartir.