Calleja: “Podem remuntar l’eliminatòria”
Calleja: “Podem remuntar l’eliminatòria”

HOYOYO

L’entrenador ja pensa en el partit de tornada i assegura que “aquesta derrota ens serveix per aprendre”

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha lamentat la falta de contundència a les dues àrees del seu equip davant l’Olympique de Lyon. Tot i la derrota, el tècnic madrileny mira al futur amb optimisme: “És un dia dur. Aquesta derrota ens serveix per aprendre. Queda el partit de tornada i podem remuntar. A la primera part va estar molt igualat, però l’equip va perdre el lloc amb els seus dos gols en l’inici de la segona part. A poc a poc vam tornar a entrar al partit i vam aconseguir el 2-1, però no vam estar encertats a l’hora de marcar el 2-2. Després ja va arribar el 3-1”.

Per Calleja, el camí a seguir és clar: “Cal canviar coses i dominar a través de la pilota. El problema va arribar quan vam deixar de tindre la pilota. Hem de tornar a recuperar la solidesa defensiva. Hem de fer-nos forts treballant tots en defensa, des dels davanters als defenses. Si emcaixem menys gols començaran a arribar una altra vegada les victòries. A vegades pequem d’innocents. No vam aconseguir trobar l’equilibri”.

Finalment, Calleja va enviar un missatge d’ànim a l’afició groga: “Hem de creure tots en la remuntada. Sabem que el resultat és dolent, però podem donar-li la volta”.

{Vimeo}256041956{/Vimeo}
Compartir.