Calleja: “L’equip va demostrar maduresa”
Calleja: “L’equip va demostrar maduresa”

LALIGA

L’entrenador del Villarreal destaca les “taules” amb què l’equip va afrontar el partit davant l’Atlético

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat orgullós de l’esforç realitzat pels seus homes per aconseguir un prestigiós punt davant l’Atlético de Madrid a l’estadi Wanda Metropolitano. “L’equip ha demostrat moltes taules, molta maduresa des del minut 1. Sabíem el que ens jugàvem en un camp molt difícil i mai ens hem descompost. El seu gol ens va empènyer a realitzar el nostre millor futbol, ​​a bolcar-nos en l’àrea contrària i així va vindre la recompensa”, ha comentat.

Per Calleja, el Villarreal va merèixer l’empat: “A la primera part teníem el partit molt controlat, a l’eixida de pilota molt bé, però ens va faltar ser més contundents en els metres finals. A la segona part, quan millor estàvem, va arribar una jugada de molta qualitat de l’Atlético i a partir d’aquí el partit va ser nostre”.

Aquest punt reforça la moral del Submarí. “Hem de seguir la bona dinàmica i seguir millorant. Hui s’ha mantingut més l’equilibri, no ens han agafat en cap contra, anem a més i som optimistes per a Europa League”, ha afirmat Calleja.

El Villarreal va a més. “Seguim amunt, queda moltíssima Lliga i estic contentíssim perquè els jugadors cada vegada van a més. Estan sumant tots. Tenim una plantilla completíssima i tots ens ajuden a estar a dalt”, ha acabat Calleja.

Compartir.