skip to content
Calleja: “Hem recuperat la nostra millor versió”
Calleja: “Hem recuperat la nostra millor versió”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal destaca el bon paper exercit pel seu equip davant el Leganés

El tècnic del Villarreal CF, Javi Calleja, va valorar d’una manera molt positiva el paper de l’equip davant el Leganés. “Es nota el bon rendiment dels jugadors. Hem jugat bé, hem generat ocasions i hem rendit a un alt nivell”, deia. A més, va afegir: “Havíem de donar-li continuïtat al partit que vam jugar a Sevilla, jugant bé a futbol i recuperant la nostra millor versió. Aquest és el millor resum del partit”.

Calleja és conscient que queden cinc partits, dels quals “tres son a casa, a l’Estadi de la Ceràmica”, deia; per tant, el míster apuntava: “La mentalitat que hem mostrat hui ha de ser la mateixa fins al final de temporada. S’ha de demostrar en cada partit”.

El tècnic del Submarí Groc té la vista posada a Europa: “Si guanyem sempre és positiu i si ens allunyem dels rivals, molt millor. Però fins al final de la temporada hi ha possibilitats de jugar per entrar en la competició europea”. Per això, ha recordat que l’afició és important per aconseguir l’objectiu en comú, que és “ficar-se a Europa”.

Compartir.