Calleja: “Ha sigut un arbitratge molt primfilat”
Calleja: “Ha sigut un arbitratge molt primfilat”

LALIGA

L’entrenador del Submarí creu que les constants interrupcions “van tallar el ritme del partit” 

L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, va destacar al final del xoc davant l’Espanyol (1-1) la rigorositat de l’arbitratge, ja que els grocs van veure set targetes grogues. “L’equip ha donat la cara, però ens han tret moltes targetes. M’ha donat la sensació de que, en la segona part, cada contacte era falta. I en algunes jugades ens hem sentit perjudicats. Hi ha contactes que es poden permetre i ens han tallat jugades en la primera part i la manera d’intervenir ha sigut diferent. L’àrbitre ha sigut molt primfilat i ens ha tallat el ritme. L’arbitratge a Espanya és bo i tenim als millors. Encerten més que s’equivoquen, però hui ens anem un poc molestos”.

Per al madrileny, a més, era fonamental estar forts en defensa: “Una de les claus era estar fermes arrere, créixer de darrere cap avant. Hem apostat pel doble pivot perquè no ens generaren ocasions i crec que hem generat perill quan teníem la pilota. Fuego allibera més a Rodrigo, és intel·ligent i tria molt bé quan ha de pressionar l’equip, quan donar ajudes als centrals. Equilibra a l’equip i fa jugar als altre millor”.

Pel que fa al compromís europeu del dijous davant el Olympique de Lió, el preparador groc va explicar que, malgrat la dificultat, el Submarí farà tot el que estiga en la seua mà per a seguir avant en la competició. “Alçar un 3-1 que no és fàcil, però cada partit és un món i aquesta és una eliminatòria a la qual cal donar-li la volta. Cercarem la manera de fer-los mal i passar”.

Compartir.