Calleja: “El triomf ens permet consolidar-nos”
Calleja: “El triomf ens permet consolidar-nos”
HOYOYO

L’entrenador del Villarreal CF ha destacat el “bon paper” dels revulsius davant el Málaga CF

El tècnic del Villarreal CF, Javi Calleja, ha ressaltat la importància del triomf davant el Málaga CF: “Sabíem que seria complicat. Ells tenen bon nivell i nosaltres arribàvem amb moltes absències. Els futbolistes que han jugat ens han aportat molt. Era important guanyar hui perquè ens permet consolidar-nos dalt i ho hem aconseguit”.

El preparador madrileny ha elogiat el “bon paper” dels homes de refresc: “El partit estava igualat i necessitàvem cames fresques que resolguessen el xoc. Vam optar pels futbolistes més ofensius. Han signat un gran partit i, per sort, l’han decantat al nostre favor”.

Amb cinc jugadors del planter a la convocatòria, Calleja ha ratificat en sala de premsa la seua aposta pel futbol base: “Els jugadors de filial ens estan ajudant molt quan ens falten efectius. Estan demostrant que han vingut per quedar-se”.

Pel que fa al aturada de la Lliga, l’entrenador groc ha explicat que serà “positiu” de cara a “recuperar efectius, regular càrregues i millorar alguns aspectes. Hi ha temps i tenim la majoria dels jugadors”.

Compartir.