Calleja: “El treball ha estat extraordinari”
Calleja: “El treball ha estat extraordinari”
||||||

L’entrenador del Villarreal es mostra molt satisfet per la imatge del seu equip davant el Celta

Un Villarreal molt complet. Així va definir Javi Calleja al seu equip després de la importantíssima victòria davant el Celta de Vigo a Balaídos. “Hem fet un partit complet, de principi a fi. A la primera part ja vam poder marcar. Després del descans, es va igualar una mica més fins que van arribar els minuts finals. Aquí vam ser més verticals i els jugadors que tenim van marcar la diferència”.

Per Calleja, tots els jugadors que van saltar a el camp van ser importants en el resultat final: “Insistim molt per adonar-nos de la importància de l’equip sencer. Hi ha molt desgast en pocs dies. Hui vam saber madurar el partit i vam crear ocasions. Els que han eixit des de la banqueta eren conscients del que necessitava el partit. El treball ha estat extraordinari per part de tots”.

El preparador madrileny va recalcar la superioritat visitant: “Des de l’inici vam demostrar molta personalitat. Vam tindre equilibri i vam tindre la pilota. Hem jugat amb un 4-4-2 i hem tingut molt d’equilibri. Me’n vaig content perquè hem aconseguit una victòria en un estadi molt complicat”.

Aquest resultat acosta els grocs a les posicions europees. “Europa és un somni que es pot fer real per l’equip que tenim. Venim de patir molt i aquest any l’equip està en una posició en la qual pot lluitar per estar a Europa. Lluitarem per fer aquest somni realitat”, ha acabat Javi Calleja.

Compartir.