Calleja: “El Granada ens exigirà el màxim”
Calleja: “El Granada ens exigirà el màxim”
||||||

El tècnic groc destaca que l’apartat físic jugarà un paper fonamental per a obtindre els tres punts davant el conjunt nassarita

L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa telemàtica prèvia a la trobada davant el Granada CF (divendres, 19.30 hores). El tècnic madrileny ha elogiat la gran temporada que està signant el conjunt nassarita: “És un equip molt competitiu. Porta molts anys treballant la mateixa idea de joc i explota molt bé totes les seues virtuts. Són perillosos a pilota parada i estan jugant a un gran nivell. És un dels nostres rivals directes i hem d’estar al màxim nivell mental i físic per a tirar avant un partit dificilíssim”.

Per a Calleja, el to físic jugarà un paper clau en l’esdevenir de l’encontre: “És un partit que haurem d’anar madurant a poc a poc. El Granada és un equip intens i haurem d’evitar faltes prop de la nostra àrea. Després, l’equip que tinga més frescor tindrà bastant guanyat. Els canvis també poden ser determinants. Al final, qui dose millor als jugadors i tinga millor estat d’ànim eixirà amb més confiança als partits”.

El tècnic ‘groguet’ reconeix que el Villarreal arriba amb confiança al xoc, després de dos triomfs consecutius: “Les victòries donen seguretat. No vull pensar a llarg termini i mirar constantment la classificació. Només hem de pensar en el Granada. Cal centrar-se en cada partit perquè encara queden jornades. Hem d’intentar arribar al final depenent de nosaltres mateixos”.

 

Compartir.