Calleja: “Aquest partit ens reforça”
Calleja: “Aquest partit ens reforça”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal lloa la gran actuació dels grocs davant l’Atlético

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, es va desfer en elogis cap als seus jugadors després de l’enorme partit signat davant l’Atlético de Madrid. “Vam fer el millor partit de la temporada. Tot i el resultat eixim reforçats. Vam minimitzar les virtuts del rival i vam anar a més durant el partit. Vam tindre personalitat i vam dominar jugant en camp contrari. Aquest és el camí a seguir”, ha comentat.

Per Calleja, les ocasions errades no han de minvar la moral del Submarí: “Vam tindre moments de brillantor davant un gran rival. De fet, les parades de Oblak van fer que l’Atlético es portés un punt. El nostre objectiu és fer bon futbol. Els gols acabaran arribant. A partir del joc ofensiu que practiquem estic segur que els gols arribaran”.

El preparador madrileny ha assegurat que aquest partit reforça al grup: “Aquest partit ens reforça de cara al de dijous. Estem contents per la feina i pel joc. Sabem de la importància del partit de dijous i estem convençuts d’aconseguir una victòria que ens col·loque en la part alta”.

Pel que fa a la reaparició de Cáseres, Calleja va demostrar la seua alegria: “La reaparició de Cáseres és molt important per a nosaltres. Quan ha eixit ha rendit a un gran nivell”.

Compartir.