“Cal treballar moltíssim, la Champions és un gran premi”
“Cal treballar moltíssim, la Champions és un gran premi”

HOYOYO

Mario destaca la importància de la prèvia que es disputarà a mitjan agost  

El lateral, i un dels capitans del Villarreal, Mario Gaspar, va destacar hui en roda de premsa l’enorme rellevància de l’eliminatòria de Lliga de Campions que disputarà el Villarreal a mitjan agost (16-17 i 23-24 d’agost) i en la qual els grocs es jugaran estar en la fase final de la màxima competició continental. “Hem tingut temps de desconnectar, de passar temps amb la família i els amics, però cal posar-se ja el mono de treball. Tots estem treballant amb la idea de la prèvia en el cap, que és el fruit del treball de la temporada passada. Poder estar en la Lliga de Campions és un premi per al club molt important, per açò cal treballar moltíssim”.

Per al defensa, el fet d’escurçar els terminis, ja que l’equip ha d’estar llest per a la cita, suposa un vertader desafiament: “Pel que fa a altres anys, canvia la data en la qual has d’estar al màxim nivell. Açò són dos partits on et jugues moltíssim tant nosaltres com el club i açò és el que canvia, que cal estar ja al cent per cent. A l’any li demane millorar, és clar que l’any passat vam posar el llistó alt, però hi ha ambició i sempre anar a més i millorar el que has aconseguit”.

Quant al paper dels aficionats, que estan responent en la Campanya d’Abonaments 2016/17, Mario va destacar que els seguidors del Villarreal sempre està a l’altura: “L’afició està responent, es veu a la gent animada, amb la mateixa il·lusió que els jugadors. Solament queda dir que, aquells que ho estiguen pensant encara, vinguen a fer-se socis que gaudirem molt més com més siguem”.

A més, pel que fa a l’arribada de futbolistes, Mario va assenyalar que és fonamental mantenir la calma. “El club sap les necessitats que té i què és el millor per a l’equip. Les operacions són difícils quan vols portar bons jugadors i cal tenir una mica de paciència”.

Compartir.