skip to content
“Cal ser intensos i estar concentrats”
“Cal ser intensos i estar concentrats”

ACF FOTOGRAFÍA

Trigueros destaca la necessitat de treballar bé en defensa davant un rival com el Barça

El migcampista del Villarreal, Manu Trigueros, va explicar hui que en partits com el qual el Submarí disputarà matí contra el FC Barcelona (El Madrigal, 21.00 hores) és fonamental mantenir la concentració i la intensitat. No obstant açò, el manxec va voler, en primer lloc, mostrar les seues condolences per la defunció de Tito Vilanova. “El primer que vull és donar el condol als familiars, als afins i a tota la família del Barça per la pèrdua de Tito Vilanova. És un moment molt difícil i necessiten tot el suport possible”, va destacar el migcampista groc”.

Pel que fa al xoc, el migcampista va destacar el potencial del Barça i la necessitat que tot l’equip funcione com un i en la mateixa direcció. “El potencial del Barça és enorme. És un equip amb moltíssims recursos i un gran d’Europa. Potser puga semblar que no estan en el seu millor moment, però segueix sent un rival duríssim que et pot fer molt de mal en una sola jugada. Per a aquests partits cal estar molt bé en defensa, eixir molt concentrats i mantenir la intensitat en tot el partit. Cal treballar units per a fer un gran partit perquè suposa un esforç extra. Si ho aconseguim, podem tenir nostra recompensa”.

El toledà creu que, a més d’un repte, el partit davant els blaugrana serà un vertader espectacle. “Qualsevol partit en Primera Divisió és un estímul, però jugar contra un gran sempre és diferent, i més si és davant de la nostra afició. Són partits molt intensos i en aquest cas els dos ens juguem alguna cosa, per la qual cosa crec que serà un partit espectacular. Ens agradaria poder aconseguir el nostre objectiu davant de la nostra gent, però per a aconseguir-ho caldrà treballar molt”.

 

Compartir.