Bravo Villarreal!

ACF FOTOGRAFÍA

El Submarí supera el Napoli amb un gol de Denis Suárez i viatjarà a Itàlia amb una renda mínima (1-0)

El Villarreal va superar per la mínima el Napoli italià gràcies a un gol de Denis Suárez (1-0) i cobra avantatge en l’eliminatòria de setzens de final de la UEFA Europa League. S’enfrontaven el quart de Laliga espanyola i el segon de la Sèrie A i el partit no va decebre. Hi va haver de tot. Emoció, bon joc, intensitat i un gran gol per als grocs, obra de Denis Suárez amb un brillant llançament de falta directa.

El partit va ser molt igualat des del xiulet inicial. Això sí, la primera gran ocasió del duel va ser per als grocs al minut 4. Pepe Reina va errar en un rebuig, Bruno va jugar ràpid per Soldado i el ‘9’ groc va deixar anar un potent xut amb la dreta que es va trobar de nou amb Reina, que es havia tirat a la desesperada per tal de tapar la seva porteria amb Koulibaly baix del pals.

El Napoli es va anar estirant poc a poc i donava sensació de perill sempre que s’apropava a la meta defensada per Areola, però la defensa groga va estar entonada per frenar les escomeses rivals.

Passada la primera mitja hora de joc va arribar una mala notícia per al Submarí. Jonathan dos Santos va patir una lesió muscular als isquiotibials de la cama esquerra i va haver d’abandonar el camp. Samu Castillejo va ocupar el seu lloc a la banda dreta de l’atac groc.

A la segona part el partit es va animar i van començar a arribar una gran quantitat d’oportunitats de gol. El Submarí la va tenir en una centrada des de l’esquerra de Denis que no va trobar rematador per molt poc, mentre que el conjunt italià va estar a punt de marcar en dos tirs de Callejón que es van anar massa desviats.

Ja en el minut 66 Bakambu, que acabava d’entrar al camp, va estar a punt d’inaugurar el marcador després d’una espectacular jugada dels grocs que va acabar amb un bell cop de taló de Musacchio i un gran xut alt del ’17’ del Submarí.

El premi per al Villarreal va arribar en el minut 81. Denis Suárez va executar amb mestria un lliure directe a la frontal de l’àrea i la pilota va entrar a la porteria del Napoli després de tocar al travesser. Espectacular. Golàs.

Amb 1-0 es va arribar al final del partit. Tot està per decidir, però el Villarreal jugarà a San Paolo dijous que ve (21.05 hores) amb un avantatge mínim. Les espases segueixen en magnificència.

Villarreal CF: Areola; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan dos Santos (Samu Castillejo, m. 35), Trigueros (Pina, m. 73), Bruno, Denis Suárez; Leo Baptistao (Bakambu, m. 60) i Soldado.

SSC Napoli: Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Strinic; Hamsik, Valdifiori, David López (Allan, m. 82); Callejón (Insigne, m. 72), Gabbiadini (Higuaín, m. 67) i Mertens.

Gol: 1-0. Min. 81: Denis Suárez.

Àrbitre: Bas Nijhuis (Holanda). Groga als locals Musacchio (m. 86) i Soldado (m. 90); així com als visitants Valdifiori (m. 37), Callejón (m. 67) i Insigne (m. 90).

Estadi: El Madrigal.