Bon inici de la 2ª fase de la Campanya d’Abonaments
Bon inici de la 2ª fase de la Campanya d’Abonaments

HOYOYO

Els aficionats grocs ja poden canviar d’ubicació i seguir donant-se d’alta

 

La segona fase de la Campanya d’Abonaments ja està ací. Hui, dimecres 6 de juliol, ha donat començament el torn dels canvis d’ubicació en l’Estadi El Madrigal, així com la gestió de les noves altes. 

D’aquesta manera, aquells que vulguen canviar de seient en El Madrigal o vulguen convertir-se en orgullosos abonats groguets per primera vegada ja poden fer-ho en les taquilles de l’Estadi El Madrigal (de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores), i fins el divendres 8 de juliol (inclòs), en el qual s’establirà la Tenda Oficial de Plaça Major com a únic punt de venda d’abonaments. L’horari de la tenda oficial de la Plaça Major és de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 i de 17.00 a 20.00 hores.

Ens espera una temporada plena d’il·lusions. La màxima competició europea com és la Champions, es tornarà a jugar en El Madrigal. Mola formar part d’un projecte esportiu modèlic, estable i ambiciós, en un club tan proper i familiar. Mola tornar viatjar per Europa tots els anys, conèixer noves ciutats, gaudir d’experiències inoblidables a través del futbol, i mostrar la passió groga per aquest esport.

Mola ser una afició exemplar, que cada partit es bolca amb el seu equip. Mola sentir-te part d’un club que cuida als seus seguidors, els reconeix el seu suport, premia la seua fidelitat i comparteix els seus valors.

Mola que nostra estructura estiga sustentada en el futbol base, amb una escola de màxim nivell, disposar de dues Ciutats Esportives i tenir internacionals en totes les categories. Mola que s’aposte per les noves tecnologies per a estar més prop de la gent.

Mola ser d’un club que va més enllà del futbol. Que s’esforça per col·laborar en el creixement i desenvolupament de la província de Castelló. Que es compromet socialment, que és solidari, que aposta per l’impuls dels clubs i esportistes, pel turisme, per la cultura, per l’educació i que compta amb un club infantil propi.

Mola que per al creixement del Villarreal és fonamental el suport de la seua afició, de la seua massa social. Per aquest motiu, el club ha decidit que la fidelitat seguisca tenint premi per als abonats. La temporada passada ja va haver-hi descomptes en la passada i premis per a la gent més fidel al club, la Very Yellow People (VYP).

Abonament Very Yellow People (Or i Plata)

De la mateixa manera que la passada campanya, premiarem l’assistència en El Madrigal i, si eres un Very Yellow People, seguiràs gaudint del mateix descompte en el teu carnet. Dels 24 partits oficials que estaven inclosos la passada temporada, els abonats que s’hagen perdut un màxim de tres xocs seran VYP Or i els que no hagen vingut a un màxim de sis, seran Plata.

Una iniciativa ben acollida per l’afició, ja que del 43% d’abonats de les categories Or i Plata de la temporada passada, el club ha passat a quasi el 70% per a aquesta nova campanya. Així mateix, l’afluència en al Madrigal també ha millorat, amb 61.000 assistents més que la campanya anterior, 2.200 persones més cada partit. Al llarg de la temporada entre abonats i les entrades, el club ha tingut una assistència mitjana d’un 82%, un 12% més que l’any anterior.

En ser abonat del Villarreal podràs gaudir d’innombrables avantatges i beneficis, com a descomptes en les tendes convingudes, la participació en els sorteigs de viatges amb l’equip i productes oficials, a més de la placa personalitzada en el seient a aquells aficionats que hagen estat presents en tots els partits. Per huitè any consecutiu, seguirem renovant de forma gratuïta als aturats amb el mateix procediment de sempre.

VYP: Com més véns, més avantatges tens

  • Preu especial en la 2017/2018: Si aquesta temporada falleu a menys de 4 partits, la pròxima sereu VYP Or i pagareu pel vostre abonament la tarifa Abonament Or de la 2016/2017 que teniu en aquest díptic. Si falteu a menys de 7, sereu VYP Plata i el vostre carnet us costarà el preu de l’Abonament Plata de la 2016/2017.
  • Premis per blocs: Establirem incentius per assistència a trams de 4 partits. Els abonats que acudiu a tots els partits de cada bloc entrareu en els sorteigs de viatges amb l’equip, entrades VIP, samarretes signades, etc.
  • Descomptes en la tenda oficial: Els abonats VYP Or tindreu un 10% de descompte en la tenda oficial del Villarreal CF presentant l’Abonament Or i el DNI (no acumulable a altres ofertes).
  • Seient personalitzat: Els abonats que hàgeu assistit a tots els partits de la temporada 2015/2016 tindreu una placa amb el vostre nom en la vostra butaca del Madrigal.

Els partits inclosos en l’abonament

L’abonament inclourà tots els partits de Lliga, el ‘play-off’ de la UEFA Champions League, la fase de grups de competició europea, fins als vuitens de final de la Copa del Rei i tots els partits que es juguen en el Mini Estadi el Villarreal B en Segona Divisió B i el Villarreal C en Tercera Divisió. A més, cal destacar que si el Villarreal segueix avançant en competició europea o en Copa del Rei i has fallat a menys de quatre partits també podràs entrar gratuïtament a l’estadi amb el teu abonament de temporada. Els abonats de Tribuna Central Alta i Baixa tenen inclosos en l’abonament tots els partits de competicions oficials.

Continua la campanya per a aturats

Aquesta serà la vuitena temporada que el Villarreal CF renova gratuïtament les passades als abonats que es troben en situació de desocupació. El primer any d’atur la renovació de l’abonament serà totalment gratuït, al segon es pagarà un 33% i al tercer un 66%.

Gaudeix de descomptes en el Festival Internacional de Benicàssim

Els abonats 2016/2017 del Villarreal CF tindreu preus especials en els abonaments de quatre dies en el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) d’aquest 2016. Els abonats VYP Or (100 euros més despeses de gestió), els abonats VYP Plata (110 euros més despeses de gestió) i els abonats generals (125 euros més despeses de gestió).

Taula de preus:

precios diptico

Zones d’abonament:

PlanoDip

Compartir.