Benvingut, Sansone!
Benvingut, Sansone!

HOYOYO

El davanter procedeix de la US Sassuolo i firma per a les pròximes cinc temporades

El Villarreal CF i la US Sassuolo han arribat a un acord de traspàs pel futbolista Nicola Sansone, que vestirà de groc les pròximes cinc temporades. El polivalent futbolista d’atac va néixer a Alemanya, encara que igual que el seu nou company Roberto Soriano també té passaport italià. De fet, Sansone ha jugat 16 partits amb les categories inferiors de la Selecció Italiana i un partit amb l’absoluta. El jugador es sumarà hui a la pretemporada amb l’equip a Guitiriz i serà presentat oficialment en els propers dies.

Nicola Sansone (Munic (Alemanya), 10 de setembre de 1991) és un futbolista polivalent que pot jugar com a davanter o en qualsevol de les dues bandes. La seva velocitat i verticalitat li permeten ser un jugador que arriba a l’àrea rival amb molt perill. Sansone també posseeix qualitat amb la pilota als peus, el que li ha servit per anotar 34 gols al llarg de la seva carrera professional. En l’última campanya va marcar 7 gols defensant els interessos de la US Sassuolo.

Format al planter del Bayern de Munic, Nicola Sansone va fitxar pel Parma Calcio en la temporada 2011/2012 per recalar en qualitat de cedit al FC Crotone durant aquesta campanya. A la 12/13 va tornar al Parma Calcio i en la 13/14 va fitxar per la US Sassuolo, equip en el qual ha estat peça clau en les últimes temporades.

Per conèixer una mica millor a Nicola Sansone es pot descarregar la fitxa tècnica del futbolista s’adjunta a aquesta notícia.

Ficha Nicola Sansone

Compartir.