Benvingut, Layún!
Benvingut, Layún!

AGENCIAS

El Villarreal CF i el FC Porto han arribat a un acord de traspàs pel defensa mexicà

El Villarreal CF ha arribat a un acord de traspàs amb el FC Porto per Miguel Layún, que vestirà de groc durant les tres pròximes temporades (fins al juny del 2021). El Villarreal CF ha arribat a un acord de traspàs amb el FC Porto per Miguel Layún, que vestirà de groc durant les tres pròximes temporades. El defensa mexicà, que ha disputat el Mundial de Rússia amb la seua selecció, s’incorporarà en els propers dies a la disciplina del Submarí Groc i posteriorment serà presentat.

Miguel Arturo Layún Prado (25-06-1988, Còrdova, Mèxic) és un defensa segur, polivalent i amb una excel·lent projecció ofensiva. La seua posició natural és la de lateral dret. Tanmateix, la seua exquisit maneig de les dues cames i capacitat per incorporar-se a l’atac li han permès rendir amb total garanties des del lateral esquerre o, fins i tot, en posició més avançada, com a interior dret.

Format a les categories inferiors del Tiburones Rojos de Veracruz, Layún ha militat en clubs com l’Atalanta, el Club Amèrica, el Watford FC, el FC Porto i el Sevilla FC. A més, el defensa, internacional per la Selecció Mexicana, compta amb una reeixida trajectòria amb la ‘Tricolor’, amb la qual va conquistar la Copa Or de la Concacaf 2015 i ha disputat les Copes del Món de 2014 i 2018. En el seu palmarès, també figuren un Torneig Clausura 2013 i un Obertura 2014 amb ‘Las Águilas d’Amèrica’, així com una lliga portuguesa que va aixecar amb el FC Porto.

Sisè mexicà que vesteix la samarreta del Villarreal CF

Miguel Layún es convertirà en el sisè futbolista mexicà que vesteix la samarreta del Villarreal CF en tota la seua història. El primer a fer-ho va ser Antonio De Nigris en la temporada 2002/2003. A partir d’aquí, van defensar els interessos del Submarí Groc Guille Franco, Javier Aquino, Giovani dos Santos i Jonathan dos Santos.

#BenvingutLayún

Compartir.