Benjamí B, una gran família repleta de talent
Benjamí B, una gran família repleta de talent
||||

El conjunt groc continua amb el lideratge després de la seua última victòria davant l’UD Vall d’Uxó

El talent, la companyonia i la il·lusió han fet del Benjamí B del Villarreal un equip en ple creixement. Els grocs han assentat de nou aquest cap de setmana el lideratge del Grup A de la Lliga Benjamí de 1r any de Castelló després de sumar una nova victòria davant l’UD Vall d’Uxó (4-2), que fins ara es troba el 6é en la classificació.

En una temporada atípica marcada per la pandèmia del covid-19, els grocs han disputat onze partits. No obstant això, el balanç de resultats està sent impressionant: amb huit victòries consecutives en l’actualitat. Un rendiment que valoren molt positivament els seus propis entrenadors. “El treball està sent excel·lent. És un grup amb molt de talent i ganes d’aprendre. Això es tradueix en una millora individual dels jugadors i, per tant, en un creixement col·lectiu de tot l’equip”, assenyala Ferran Usó, un dels cinc entrenadors que conformen el cos tècnic del Benjamí B groc.

L’enteniment i els bons resultats en el camp són fruit de la gran faena que fan els xics en cada entrenament, però en la seua consecució també juga un factor diferencial la qualitat humana dels jugadors que conformen l’equip: “És un grup excel·lent. Són xics molt respectuosos, que estan molt units i tenen molt compromís amb l’equip i amb la resta dels seus companys. El clima és molt positiu. Tenen una gran relació entre ells i això ens enforteix esportivament”.

El tècnic ‘groguet’ també destaca la maduresa dels seus joves pupils, qualitat que els ha ajudats a adaptar-se ràpidament a la categoria benjamí, a la qual han aterrat aquesta mateixa temporada: “Són xics de primer any, però tenen un gran desenvolupament futbolístic molt alt. Entenen el futbol amb molta maduresa per a la seua edat i això és una gran virtut”.

Malgrat el seu bon moment esportiu i posició classificatòria, en el Benjamí B els resultats queden a un segon pla, supeditant-los sempre a la millora individual dels joves talents grocs: “La nostra prioritat és el creixement individual dels xics i que puguen progressar dins l’estructura esportiva del club. També volem que es divertisquen en els entrenaments i gaudisquen en el camp”. Encara que, com reconeix Ferran Usó, guanyar la lliga seria un premi al treball dels xicotets talents ‘groguets’: “A l’equip li il·lusionaria molt aconseguir-lo. Seria una recompensa al treball de la temporada, però en cap cas és el nostre objectiu, només una conseqüència de la millora que experimenten els nostres futbolistes”.

Més enllà del pla esportiu, l’equip groc, dirigit per Ferran Usó, Adrián Cardosa, Francesc Peris, Ricardo Paz i Quique Altemir, també posa el focus en el creixement personal dels xicotets, on també fixen uns certs objectius assolibles: “Tractem d’educar-los també fora del camp. Inculcar-los els valors d’aquest esport i del Villarreal CF, que sàpien el que implica portar aquesta samarreta. També busquem que, pesen a la seua joventut, siguen autònoms i responsables fora del camp”.

El Benjamí B està compost pels següents jugadors: Arturo Albiñana, Jorge Beltrán, Daniel Serrano, Daniel Adel, Leo Mezquita, Francisco Molero, Edgar Márquez, Iker Vicent, Marcos Chumillas, Nelo Ventura, Pablo Verchili i Juan Mesa. L’equip està dirigit pels tècnics Adrián Cardosa, Ferran Usó, Francesc Peris, Ricardo Paz i Quique Altemir.

 

 

 

Compartir.