skip to content
Belén Martínez, potència ofensiva fins al 2023
Belén Martínez, potència ofensiva fins al 2023
||||

L’atacant extremenya assegura la continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i Belén Martínez Sousa (24/11/1988, Olivenza, Badajoz) han aconseguit un acord de renovació perquè la davantera extremenya continuï vestint l’elàstica groga durant la temporada que ve. Així, Belén Martínez continuarà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny del 2023, amb opció d’ampliar el seu contracte una altra temporada més.

L’atacant d’Olivenza va aterrar la present campanya al Villarreal Femení, convertint-se en una de les jugadores més utilitzades per Sara Monforte. Belén ha participat als 30 partits de Primera Iberdrola, sent titular en 25 d’ells, i aconseguint marcar fins a 5 ocasions. Ara, Belén continuarà aportant potència ofensiva i perill a l’àrea per ajudar el Villarreal Femení en la seua segona campanya a la màxima categoria del futbol femení espanyol.

La davantera extremenya es converteix així en la setena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A Belén cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico i Elena de Toro.

Compartir.