skip to content
Bautista visita la Villarreal Melbourne Academy
Bautista visita la Villarreal Melbourne Academy
||||

El tennista, pertanyent al programa Endavant Esports, va aprofitar l’Open d’Austràlia per a acostar-se a l’acadèmia

Quina sorpresa es van emportar els jugadors de la Villarreal Melbourne Academy! Roberto Bautista va visitar l’acadèmia internacional del Villarreal al país oceànic aprofitant la seua participació en l’Open d’Austràlia. El reconegut esportista va ser rebut pel director de l’acadèmia, Minos Paterakis, i va poder signar samarretes i fotografiar-se amb les futures estreles que es formen sota la metodologia del Submarí a Austràlia.

Un dels estendards d’Endavant Esports

Roberto Bautista és un dels esportistes vinculats al Submarí a través del programa Endavant Esports, el projecte de mecenatge esportiu del Villarreal CF, que dona suport a 33 entitats i a 16 esportistes individuals de la província de Castelló. Precisament, aquesta setmana el Villarreal ha anunciat la renovació del projecte una temporada més, amb Bautista sent un dels pilars d’Endavant. Actualment, el tennista ocupa la dihuitena posició en el Rànquing ATP.

Villarreal Melbourne Academy

L’acadèmia de Melbourne es va unir a la família grogueta a principis de 2020. En primera instància, entrenadors de la Cantera Grogueta acudien a impartir clínics als joves futbolistes australians i, ara, ja és una de les acadèmies de referència, podent els seus jugadors visitar les instal·lacions del Villarreal CF a Espanya com a part del seu procés d’aprenentatge.

Compartir.