Baptistao: “Hem de fer-nos forts a casa”
Baptistao: “Hem de fer-nos forts a casa”

ACF FOTOGRAFÍA

El davanter brasiler del Villarreal augura un partit “molt complicat” davant el Màlaga

Leo Baptistao té clar quin és el camí a seguir per a assegurar la quarta plaça i accedir a la pròxima prèvia de la UEFA Champions League. El davanter brasiler adverteix que els partits disputats en El Madrigal seran fonamentals: “Sabem en aquesta segona volta hem de fer-nos molt forts a casa. Són punts molt importants perquè tenim partits molt complicats fora de casa. Estem mentalizados per a afrontar els partits que ens queden”.

El pròxim rival del Submarí serà el Màlaga (dissabte, 18.15 hores). “És un partit important i molt complicat perquè el Màlaga ve en molt bona ratxa. Sabem que haurem d’estar molt atents i anar amb molta decisió per a guanyar. En la primera volta el Màlaga ens va crear molts problemes i vam tenir una mica de fortuna malgrat que crec que vam ser superiors. Han fitxat a molt bons jugadors i estan amb una altra dinàmica”, va analitzar Baptistao.

Segons el ‘10’ groc, la renda pel que fa a la cinquena plaça és àmplia, però no definitiva: “Vuit punts són bastants davant un gran rival com és el Sevilla. Ningú esperava que portàrem aquesta renda i estem molt contents. Cal seguir així per a estar cada vegada més lluny dels perseguidors”.

Per a concloure, Leo Baptistao va reconèixer que el fet que la infermeria groga es vaja buidant beneficiarà enormement al Submarí: “Ara anem a tenir gent fresca i amb ganes. Segur que no ens dóna un altre baixó. Cal seguir millorant i som ambiciosos”.

Compartir.