Bakambu té fam de Lliga
Bakambu té fam de Lliga

HOYOYO

L’africà, que ja ha tornat d’estar amb la seua selecció, destaca la importància de puntuar en San Mamés

Amb ganes i molt motivat. El davanter del Villarreal, Cédric Bakambu, ha explicat avui que, després de la seua convocatòria amb la Selecció de la República Democràtica del Congo, torna al Submarí amb més força que mai, sobretot de cara al xoc davant l’Athletic Club (20.45 hores, Estadi de San Mamés). “Aquesta vegada no he jugat amb la selecció del Congo, per la qual cosa torne amb moltes ganes de jugar i d’ajuda a l’equip. El viatjar afecta, clar que cansa, però ara he de descansar i recuperar per al diumenge. El míster decideix qui juga, és una decisió seua i caldrà esperar a veure que decideix i si explica amb mi o no ho fa. Estic molt motivat, el meu objectiu és ajudar a l’equip i a voltes és veritat que estic accelerat. Però crec que és bé tenir aqueixa motivació, és bé eixir al camp i donar-ho tot”.

No obstant açò, el franc-congolès és conscient de la dificultat del rival, un equip que lluita pels mateixos objectius que els grocs. “L’Athletic és un gran equip, un equip molt fort en el seu camp i ho sabem. Però nosaltres també som un bon equip i volem traure punts en aquest partit. Pensem a traure endavant aquest partit, a pesar que no és gens fàcil. La victòria seria important, però no definitiva. És prompte per a parlar de distàncies, l’important és jugar i fer-ho de la millor manera possible en cada partit. No és moment de pensar en aqueixes coses i en les distàncies”.

Per al punta del Submarí, el més important és contribuir a l’equip, per la qual cosa els seus objectius personals queden en segon pla. “Abans de res està l’equip. Ajudar a l’equip a aconseguir els seus objectius és la prioritat. A nivell personal, no tinc un objectiu marcat, he estat lesionat un temps i açò m’ha impedit començar amb normalitat, per la qual cosa no em marque objectius de gols”.

Compartir.