Bacca: “Queda el més bonic”
Bacca: “Queda el més bonic”
||||

El davanter cafeter es mostra feliç per la seua important aportació en la victòria davant el Real Betis (0-2)

El davanter Carlos Bacca va comparéixer davant el micròfon de Villarreal TV per a analitzar la victòria davant el Real Betis (0-2). “S’està fent una gran faena per part de tot l’equip. Tots els jugadors estan sumant. L’entrenador ens està donant oportunitats a tots i estem responent”.

L’atacant colombià va ser protagonista d’un partit en el qual va provocar el penal que va precedir al primer tant i va donar l’assistència a Gerard en la segona diana. El ‘9’ groc es va mostrar satisfet per la seua aportació en el triomf ‘groguet’: “M’estic sentint amb molta confiança i estic tenint els minuts que necessite. Amb confiança, puc aportar-li moltes coses a l’equip. Espere que seguim així perquè queda el més bonic”.

Després de cinc victòries en sis partits, el Submarí, que travessa un gran moment, rep al FC Barcelona aquest diumenge en l’Estadi de la Ceràmica (22.00 hores): “És un partit especial davant un dels millors equips del món. Venim en bona dinàmica i juguem com a locals. Amb les nostres bases i molta il·lusió, tractarem de traure l’equip avant per a sumar els tres punts”.

Per a veure les declaracions de Carlos Bacca, només cal clicar la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.